Hirdetés

2022.02.08. 00:00

DOBOZBA ZÁRT SZERELEM – Love Letter, avagy üzenet a dobozból

Köztudott, hogy Valentin-nap alkalmából a The Box Donut rendhagyó módon gourmet kockafánkok™ helyett 4 napon keresztül SZÍV alakú fánkkülönlegességekkel is kedveskedik a szerelmeseknek, azonban idén igazán meg is dobogtatják a szerelmes szíveket.

delmagyar.hu

A Box csapata gondolt egy merészet, és visszaugraszt bennünket az időben. Ki emlékszik még arra, amikor kütyük, gifek és emojik nélkül vallottunk szerelmet kedvesünknek, ráadásul írásban?

 

Ha túl fiatal vagy ehhez az emlékhez, hagyd magad elragadtatni, ha már kiöregedtél, ideje újra megfiatalodni.

 

Megéri, hisz szerelmes vallomásod most akár egy meglepetés Valentin-napi 6-os box összeállítást érhet, ugyanis február 10-13. között minden egyes nap a Mars téri üzletben található Love Boxban elhelyezett szerelmeslevelek közül kisorsolásra kerül egy Love Letter. A levélben megnevezett személyt a Box csapata egy különleges Valentin-napi fánkválogatással és a vallomásoddal lepi meg.

 

Sőt, ha elég bevállalós vagy, még akár a The Box Donut social media felületein is nyíltan vállalhatod érzelmeid, ugyanis hozzájárulásod esetén posztjukban megmutatják leveled tartalmát.

 

Hölgyeim és Uraim, ne rejtsük véka alá! 

LOVEBOX For Him
LOVEBOX For Her

Elérhetőség:

Szeged, Mars tér 16.

Nyitvatartás: mindennap 7.42-18.42

 

The Box on the go

Szeged, Kelemen u. 4.

Nyitvatartás: mindennap 8.42-18.42

 

Címkék#PR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában