Hirdetés

2022.03.21. 00:00

Lakberendezési tippekért menjen a TIK-be!

Háromnapos Szépség Szalon Lakberendezési Kiállítás nyílik az Ady téri TIK-ben. Hasonló szakmai tárlatra eddig nem volt példa a városban, ezért is érdemes ellátogatni a családi programnak is beillő rendezvényre március 25–27. között.

delmagyar.hu

A szemet-lelket gyönyörködtető rendezvényen a lakberendezéshez kapcsolódó előadások, a szakmához köthető kivitelezőcégek standjai, valamint kerekasztal-beszélgetés, ingyenes szaktanácsadás várja a vendégeket. Nemcsak a térkultúra szerelmeseit, hanem azokat is, akik lakásfelújítás, -átalakítás előtt állnak, vagy csak egyszerűen szeretnének többet megtudni erről az izgalmas területről. Az zenei programokkal, fényhatásokkal tűzdelt esemény különleges koncepció szerint megálmodott szakmai bemutatónak ígérkezik, testközelbe hozza a legújabb lakberendezési trendeket és kivitelezési megoldásokat.

 

– Olyan lesz, mint egy ruhatervező saját divatbemutatója, de ezúttal a „kifutón” – a kiállított installációkon keresztül – elsősorban az én lakberendezői munkásságom látható. A közönség pedig összekötheti a kellemest a hasznossal. Az aktuális divattrendek különböző formái, a szakmai előadások, a standok, a kivitelezési ötletek arzenálja garantáltan lehetőséget ad az inspirálódásra – mondja a rendezvény szervezője, Balázs-Nagy Szilvia lakberendező, a Beauty Interior megálmodója.

 

A könnyed kikapcsolódást ígérő börzén többek között tapéta-, lámpa-, otthondekorációs szaküzlet, függönyáruház, valamint kárpitos-, asztalos-, bútoripari cég képviselteti magát. A hivatalos megnyitó március 25-én 18 órakor kezdődik, március 26-án 9–18 óra között szakmai előadások, ingyenes szaktanácsadás, március 27-én kivitelezőkkel zajló kerekasztal-beszélgetés gazdagítja a programot. A meghívott ingatlanos szakember abban segít, hogyan készíthető fel az ingatlan az értékesítésre, bérlésre.

 

A tárlat, amellett, hogy bepillantást enged a „végeredménybe”, vagyis a lakberendező által megálmodott világba, rávilágít tevékenységének egyre nagyobb létjogosultságára is. A szakember feladata, hogy kézben tartsa az átalakítás folyamatát, ismerje a legújabb trendeket, komoly anyagismerettel és kivitelezői kínálattal rendelkezzen. Munkájával komoly mennyiségű idő és pénz takarítható meg – sorolja a lakberendező bevonása mellett szóló érveket Balázs-Nagy Szilvia.

 

A háromnapos szakmai börzén a látogatók a legújabb hazai lakberendezési dizájntrendeket a legszélesebb körűen ismerhetik meg, gazdag ötletkínálatot láthatnak, így inspirálódhatnak, hogyan öltöztessék saját otthonukat új, izgalmas köntösbe.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában