Hirdetés

2022.05.05. 00:00

Amikor az ünnepelt ajándékoz

Bár az Art Hotel Szeged ünnepli idén a 9. születésnapját, mégsem ő kap ajándékot, inkább vendégeinek ad. Méghozzá egy különleges meglepetéssel készül: május 6-án megnyitja Art Jazz Teraszát, ahol az igényes jazz-zenéé, a finom boroké és a minőségi gasztronómiáé lesz a főszerep.

delmagyar.hu

A napfény városában, az egykori ikonikus Sörkert helyén álló négycsillagos szálloda, az Art Hotel Szeged minden évben valami újdonsággal ünnepli születésnapját. Idén zenés meglepetéssel készül, amelynek helyszíne a 2018-ban ízlésesen felújított terasza lesz, ahol lágyan szól a jazz minden pénteken, május 6-tól. A kellemes zenei aláfestés remek kísérője a finom boroknak és a gasztronómiai különlegességeknek.

Egy munkahely olyan, akár egy házasság, teli örömmel, bánattal, kihívásokkal, küzdelemmel, kompromisszummal, tettvággyal, sikerrel, amelyekért nap mint nap tenni kell. A hetedik évtől a legtöbben félnek, mert általában az a vízválasztó egy kapcsolatban. Ez a szegedi szálloda életében sem volt másképp, hiszen a koronavírus-járvány hatalmas erőpróbát jelentett. Ám sikeresen átvészelték ezt a nehéz időszakot, túlélték, és most azon munkálkodnak, hogy újra élettel teljen meg a hotel.

Forrás: GYURIS PETER

Egy esküvői szokás szerint ahhoz, hogy a házasság boldog legyen, érdemes betartani a következő négy dolgot: kell valami régi, valami új, valami kölcsön és valami kék. Valami régi: a szálloda csapata szinte a kezdetek óta ugyanaz, ez főleg a családias környezetnek és az empatikus vezetésnek köszönhető. A vendégek iránti kiemelt figyelem szintén a nyitás óta jellemző.

Valami kölcsön: csodálatos képzőművészeti tárgyak „vendégeskednek” a szálloda kiállításain, legutóbb Sonkodi Rita alkotásai díszítették a falakat, nyáron pedig Szendrei Judit régi bélyegekből készített képeivel (a stamp artistry műfajjal csupán 14 művész foglalkozik világszerte) találkozhatnak a látogatók.

Valami kék: a szálloda terasza kékben úszik, ugyanis a2018-as felújítás során ezt választották uralkodó színnek. A terasz adott már helyet esküvőknek, borkóstolóknak, baráti összejöveteleknek, meccsnézéseknek, idén pedig egy teljesen új programmal készülnek, amely egyedülálló Szegeden. Születésnapjuk alkalmából május 6-án este hét órától megnyitják szabadtéri helyszínüket, az Art Jazz Teraszt. A belváros közepére egy igazán jó hangulatú teret szeretnének varázsolni, ahol az igényes jazz-zenéé, a finom boroké és a minőségi gasztronómiáé lesz a főszerep.

Valami új: az étterem új konyhafőnököt kapott Rakusz Krisztián személyében, aki a kezdetek kezdetén már dolgozott a szállodában, majd külföldön szerzett tapasztalatokat, egy évvel ezelőtt visszatért, hogy séfhelyettesként bizonyítsa tudását, most pedig ő a konyha vezetője. A séf tele van energiával, ötletekkel, így hétről hétre izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokra számíthatunk tőle.

Ha tehát nyáron betér az Art Hotel Szegedbe, garantáltan programokkal teli, eseménydús kikapcsolódás várja. Természetesen a jövő évi kerek évfordulót, a 10. születésnapjukat is méltón fogják megünnepelni, már most borítékolható, hogy izgalmas programokból nem lesz hiány.

Asztalfoglalás a 06-62/592-888-as telefonszámon.

https://artszeged.accenthotels.com/hu/gasztronomia/art-jazz-terasz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában