Hirdetés

2022.05.05. 00:23

Borbarátokat vár a Kéknyelű Birodalom

A május 7-i „Kéknyelű Birodalom” sétáló borkóstolón korlátlanul kóstolhat több mint 30-féle bort – kéknyelűt és kísérő fajtáit – badacsonyi borászok és a Kárpátia Borház szakképzett munkatársai társaságában.

delmagyar.hu

A Kárpátia Borház sétáló borkóstolójának a Délvidékház ad helyet május 7-én 15 órai kezdettel. Az elővételes és helyszíni jegyvásárlással látogatható különleges esemény főszereplői a kéknyelű és kísérő fajtái, a Budai zöld és Rózsakő lesznek. Az Oskola utcai Kárpátia Borház a kárpát-medencei – felvidéki, őrvidéki, kárpátaljai, partiumi, erdélyi és délvidéki – külhoni magyar borvidékek piacra segítését, értékesítését és színvonalas arculati megjelenését segítő nemzetpolitikai vállalkozás. Kiskereskedelmi hálózatával és webáruházával új piacokat teremt a külhoni magyar borászatok számára a Kárpát-medencében és egész Közép-Európában.

Jegyek kaphatók elővételben, illetve a helyszínen.

Elővételes jegyek: www.karpatiaborhaz.hu/borkostolo-belepo.html, illetve a Kárpátia Borházban (Szeged, Oskola u. 17.) nyitvatartási időben és a Délvidék házban munkaidőben kaphatók 4500 Ft/fő áron 2022. 05. 06-ig. Helyszíni jegyvásárlás a kóstoló napján: 6000 Ft/fő.

Az ár tartalmazza a borok kóstolását, illetve a vízfogyasztást. A helyszínen borkorcsolya (pogácsa, sajttál...) vásárlására lesz lehetőség.

Pohárletét: 1000 Ft (a pohár leadásakor a teljes összeg visszajár).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában