Hirdetés

2022.05.13. 00:00

Csillogó fogsorral lesz az igazi a nagy nap!

Nem csalás, nem ámítás: lézeres fogfehérítéssel 6–12 árnyalattal világosabb fogai lehetnek! Ha esküvőre, ballagásra készül, ne felejtse: ragyogóan fehér fogsorral a mosoly szélesebb, magabiztosabb, vonzóbb lesz!

delmagyar.hu

Időben lépjen!

A hétköznapokban is gátlásokat okozhat az elszíneződött fogsor, hát még az ember saját esküvőjén, ahol minden szem az ifjú párra szegeződik! A nagy nap sikere a részleteken múlik! Ha már egyébként is itt volt az ideje a fogfehérítésnek – az egyéni adottságok, a nem megfelelő tisztítás, a dohányzás, bizonyos élelmiszerek, például tea, kávé, vörösbor rendszeres fogyasztása miatt –, tényleg ne halogassa tovább, legalább 3 héttel az esküvő előtt jelentkezzen be lézeres fogfehérítésre!

A biztonságot válassza!

Felejtse el nagyanyáink házi praktikáit, azok nem hatékonyak, ellenben roppant kártékonyak lehetnek. Ilyen például a fogkefére szórt szódabikarbóna, amely a fogsorra dörzsölve irritálhatja a fogzománcot, a nyálkahártyát, és a szuvas fogra kerülve továbbroncsolja azt.

Létezik a fogfehérítésnek olyan módja, amelyet akár a páciens is el tud végezni – speciális sínbe tölthető fehérítőanyag segítségével –, de ez csak akkor biztonságos és hatékony, ha a szakember előzetesen felkészítette rá a fogsort.

Lézeres fogfehérítéssel azonban látványos eredmény érhető el: akár 6–12 árnyalattal világosabb fogai lehetnek – természetesen egyéni adottságoktól függően. A korábbról ismert, UV fénnyel végzett fehérítésnél ez jóval hatékonyabb, eredménye tartósabb. Ha az előzetes állapotfelmérésnél kiderül, hogy nincs szükség fogtömésre, átlagosan két alkalom elegendő a kezelésre.

Bár a hatás szinte azonnal tapasztalható, a következő 7–10 nap után válik igazán látványossá. Kiemelten fontos, hogy ebben a 7–10 napig tartó időszakban fehér diétát tartson, vagyis csakis semleges színű ételeket fogyasszon, például céklát, kávét ne.

 

Profizmusért menjen az Algyői útra!

– A megfelelő eredmény elérése érdekében jobban jár, aki a nagy nap előtt 2-3 héttel kipipálja a lézeres fogfehérítést az esküvői előkészületek listáján – tanácsolja a Dr. Pölös Andrea fogszakorvos nevével fémjelzett szegedi PrimaDenta fogászati magánrendelő diplomás dentálhigiénikus szakembere, Kis-György Rita.

Az Algyői úti fogászat dentálhigiénikus szakemberei a pácienseket szájhigiénés tanácsadásban is részesítik. A magas szintű szakértelemhez barátságos környezet és professzionális eszközpark társul.

Válassza a profizmust, keresse fel Szegeden a baktói PrimaDentát, ahol a páciens az első! A modern környezetben zajló professzionális kezelés mellé itt nagy fokú figyelem és törődés jár.

Elérhetőség

PrimaDenta Fogászat

Szeged, Algyői út 24.

telefonszám: 06-30/273-5042

www.primadenta.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában