Hirdetés

2022.05.09. 00:00

Indul a medenceszezon

Májussal megjött a meleg is végre, így lassan indulhat a medencézés és elkezdhetjük gyűjteni a strandolós élményeket is. Ehhez már csak annyit kell tennünk, hogy beszerezzük hozzá a megfelelő vizes kellékeket, kezdve a medencétől egészen a SUP deszkáig.

delmagyar.hu

Miért érdemes betérni az Aqualing üzletekbe? 

Mert megnézhetjük a mintamedencét, több sup deszkát és jakuzzit felfújva, találhatunk új menő termékeket a nyárra, sőt kérhetünk szakmai tanácsadást a számunkra legjobb medence szett összeállításához és persze a karbantartáshoz is.

Bővebb részletek itt!

A szaküzletben gyorsan felállítható medencéket, azokhoz való gépészetet, karbantartó eszközöket és vízfertőtlenítő szereket is választhatunk, valamint vizes játékokat, strandcikkeket, evezős deszkákat is vásárolhatunk.

Milyen medencét válasszak?

Az itt kínált kész medencék könnyedén összerakhatók, szerszámigényük minimális. A medencék kínálata rendkívül széles körű: rengeteg méretben, szettben, hasznos extrákkal elérhetőek.

Bővebb részletek itt!

A szegedi Aqualing medenceáruházban a szakértő kollégák a tervezéstől kezdve a fűtési, karbantartási és vegyszerezési tippekig segítenek mindenben. Bármekkora helyed is van, találnak oda illő medencét.

A boltban megtekinthetőek a prémium felfújható jakuzzik, amik nagyon jó néznek ki, és ha van otthon ilyenünk, akkor 35-40 °C-os, pezsegő-masszírozó vízben lazíthatunk minden este.

Bővebb részletek itt!

Minden, ami a nyári vizes élményekhez kell?

A medencék mellett strandcikkeket, trambulint, kerti vizes játékokat, gyermek pancsolókat, felfújható csónakokat és sup deszkákat is találunk az üzletben, és még ki tudja milyen menő nyári termékre bukkanunk a polcokon. Érdemes hát betérni!

Bővebb részletek itt!

Szerezz be mindent egy helyen Szeged legnagyobb medenceáruházában, a Dorozsmai út 17-19. szám alatt! A szakértő eladók mindenben segítenek, hogy a kerted élmények tárháza legyen, az otthoni nyaralás pedig fantasztikus emlék. 

Bővebb részletek itt!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában