Hirdetés

2022.05.26. 00:00

Kerek nap a gyereknap – még a kockafánkozóban is

Az idei gyermeknapon, május 29-én a kedvenc fánkjaid mellé vidám perceket is szerezhetsz magadnak a Mars téri The Box Donut fánkozóban. A közkedvelt Csiga Duó Gyerekzenekar ugyanis 14.30 órától a kedvedért itt koncertezik. Gyere el, egyél egy finom fánkot, és mulass együtt Csabigával és Ági Csigával!

delmagyar.hu

Ha szegedi gyerek vagy, 11 éves kor alatt megtanulhattad, hogy „Csigabiga szereti a csokifagyit”. De nem csak azt! Bizony, a Mars téri The Box Donut kockafánkjaiért is rajong, ahogy sokan mások is a városban. Mindegy, hogy a mogyorókrémes Hazelnut, a málnás-fehércsokis Raspberry, a vaníliakrémes-kókuszos Coco White vagy a csokikrémes Brownie Boom a kedvenced, egy a lényeg: május 29-én, vasárnap, gyereknapon gyere el a The Box Donutba, és hallgasd meg Mihály Csaba „Csabiga” és D. Nagy Ágnes „Ági Csiga” interaktív zenés műsorát!

A Kerek nap a gyereknap című koncerten biztosan lesz vonatozás, móka és kacagás, tanulhatsz a helyes fogmosásról, a bicajozás tudományáról. Gyere bátran, a Mihály Csaba dalszerzeményeit mesébe foglaló Csiga Duó a fesztiválok, városi rendezvények, falunapok, céges családi napok, óvodai programok rendszeres fellépőjeként biztosan ismerős lesz a számodra!

Mondd meg a szüleidnek, a Mars téri fánkozóban a választék széles, és mindegyik kockafánk nagyon finom, egyszerűen nem lehet megunni.

Gyereknapon mulass velünk, várunk!

TheBox Donut Szeged
Mars tér 16. – Nyitva: hétfőtől vasárnapig 7:42–18:42


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában