Hirdetés

2022.05.27. 00:00

Szakértők segítségével könnyebb megtenni a következő lépést

A fontos döntések végigkísérik életünket, legyen szó a család bővüléséről, lakásvásárlásról, felújításról vagy az autónk lecseréléséről. Ilyen helyzetekben számos tényezőt kell figyelembe venni, amelyek közül az egyik legfontosabb, hogy miből teremtjük elő a kitűzött célhoz szükséges pénzügyi forrásokat. Jelenlegi információk szerint az év végéig az állami támogatások egy része megszűnik, ezért annak, aki ezeket szeretné igénybe venni céljainak megvalósításához, érdemes tisztában lennie a határidőkkel. Az OTP Csoport szakértői segítenek az ügyfeleknek megtalálni a legjobb megoldást.

Delmagyar.hu

Bővül a család

Ha családalapítást terveznek vagy már bővült is a család, a megfelelő otthon biztosítása az egyik legfontosabb nagyberuházás a gyermekvállalást tervezők körében. Vannak, akik már előre megvesznek néhány nagyobb dolgot, például a járókát, de vannak olyanok is, akik csak a legszükségesebb eszközökre költenek.

A babaváró kölcsön a gyermekvállalás előtt álló házaspároknak nyújt anyagi segítséget, akár tízmillió forint szabad felhasználású és kamatmentes kölcsön formájában. A termék legnagyobb előnye, hogy szabadon felhasználható, egy gyermek vállalása esetén kamatmentes lesz a teljes futamidőre, két gyermek vállalása esetén a tartozás 30%-át elengedik, három gyermek vállalása esetén pedig a teljes fennálló tartozást.

– A baba érkezése elsősorban örömteli, de a gyermeket vállalók többségénél komoly kiadással is járó esemény. Az OTP Bank büszke arra, hogy piacvezetőként tízből négy család nála veszi igénybe a babaváró kölcsönt, hogy annak segítségével teremtse meg a megfelelő körülményeket az újszülött felneveléséhez, legyen szó lakásvásárlásról, -bővítésről vagy -felújításról – mondja Pap Sándor, az OTP Bank szegedi fiókjának igazgatója.

Vágyott cél

Az igazit megtalálni mindig nehéz feladat, legyen szó autóról, motorról vagy álmaik konyhájáról. Ha kiválasztották a vágyott tárgyat, már csak a megvásárlásához szükséges megfelelő pénzügyi források megtalálására van szükségük. Az OTP személyi kölcsönével most elérhetik céljainkat, ráadásul most online és személyesen 350 bankfiókunk egyikében is igényelhetik, ahogy önöknek kényelmesebb.

A személyi kölcsön gyors segítséget nyújt, ráadásul szabad felhasználású és fix kamatozású a teljes futamidő alatt.

– Az OTP Banknál díjmentes a hitelbírálat, és online hiteligénylés esetén nem számítunk fel folyósítási díjat, és az igénylést követően akár egy munkanapon belül is megérkezhet az ügyfelek számlájára az igényelt összeg, bárhol is bankolnak – folytatja Pap Sándor.

Személyi kölcsön
THM: 12,5–24,4%

Babaváró kölcsön
THM kamattámogatással: 0,4%
THM kamattámogatás nélkül: 9,0%

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. A további részletekről tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett üzletszabályzatokból és hirdetményekből.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában