PR

2022.07.29. 00:00

Magyar Kéménygyártó Kft. bővíti gyártókapacitását

delmagyar.hu

Sajtóközlemény

A Magyar Kéménygyártó Kft megkezdte a „Termék választék bővítése, tömör beton építőelemek gyártására alkalmas gépsor elkészíttetésével és befogadó csarnok építtetésével, a Magyar Kéménygyártó Kft- nél.” című pályázata megvalósítását

2022/07/20

A Magyar Kéménygyártó Kft 2021. októberében 138,87 millió Ft, azaz százharmincnyolcmillió-nyolcszázhetvenezer forint összköltség vonatkozásában 97,2 millió Ft, azaz kilencvenhétmillió-kétszázezer forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi Terv Plusz program keretében kiírt GINOP Plusz-1.2.1-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása felhívásra benyújtott pályázatával.

A fejlesztendő tevékenysége azt a célt szolgálja, betonelemeket tudjon gyártani. E célból a fenti összegből a telephelyén (6782 Mórahalom, Belterület 2215.) egy komplex technológiai sort szeretne beszerezni, egyedi célgép formájában. Ennek a gépnek az elhelyezése céljából egy 551,46 nm bruttó alapterületű csarnokot kíván építeni.

A projektben üzleti felhő szolgáltatást vesz még igénybe, valamint értékesítése támogatása érdekében 1 fő képzését is szeretnénk megvalósítani a projekt keretein belül.

A projekt további eleme egy megújuló energiatermelést végző napelemes rendszer, mely az új csarnok energiaszükségletét hivatott fedezni.

A projektről bővebb információt a https://www.kemenygyartoshop.hu/.hu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Bartók Gabriella, sajtóreferens

elérhetőség (+3630 434 94 09, [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában