PR

2022.08.05. 00:00

Hova tovább? - Rezsikihívás és megoldások a vállalkozások világában

Közös gondolkodásra invitálja 2022. augusztus 10-én, szerdán a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged azokat a vállalkozásokat, amelyek szeretnének felkészülni az energiapiac változásaira, és kíváncsiak a lehetséges megoldásokra, jó gyakorlatokra.

delmagyar.hu

A szegedi, vállalkozóknak ingyenes esemény célja, hogy a növekvő energiaárak miatt kihívásokkal küzdő kkv-k képet kapjanak az energiapiac helyzetéről, alakulásáról, és arról, hogy kkv-ként milyen fejlesztések/alternatívák segíthetik a megváltozott körülményekhez való alkalmazkodást. 

A program felvezető előadásában Csapó Róbert, az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. üzletfejlesztési vezetője az energiamegtakarítási és a megújuló energiaforrásokban rejlő lehetőségeket és kérdéseket mutatja be. Mellette Fiser Annamária, a Széchenyi Programiroda tanácsadója az energiahatékonysági fejlesztési lehetőségekről és az energetikai pályázatokról számol be, kitérve az aktuális pályázati lehetőségekre is. 

Ezt követően panelbeszélgetés kezdődik a témában, melyen Kaszás Anikó, a SolvElectric Kft. ügyvezetője beszélget az eseményen előadó Csapó Róberttel; Sarok Krisztiánnal, a Széchenyi Programiroda térségi vezető tanácsadójával és más, felkérés alatt álló résztvevőkkel. 

A rendezvény 2022. augusztus 10-én 10 órakor kezdődik. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezési felület és további infók ezen az oldalon érhetők el

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában