PR cikk

2022.09.16. 00:00

Ismét lesz Szakmafesztivál a Dugonics téren

Szeptember 24-én, szombaton 9 órától rendezik meg a II. Szakmafesztivál elnevezésű pályaorientációs napot a Dugonics téren. A Szegedi Szakképzési Centrum családi nap jellegű programja a felsős általános iskolások pályaválasztását segíti.

A Szegedi Szakképzési Centrum fenntartásában működő 10 középfokú szakképző intézmény széles szakmakínálatának bemutatásával és élményszerű programokkal hozza közelebb a családokat a szakképzéshez.

Egyúttal láthatóvá teszik az egyes szakmákban rejlő szépségeket, és különböző eszközökkel – például szimulátorokkal, legorobotikával - betekintést engednek az iskolák falain belül folyó oktatási munkába.

A tavalyi nagysikerű Szakmafesztivál után a SZSZC célja idén is változatlan: azért rendezi meg az általános iskolások felső tagozatán tanulóknak és a pályaorientációban résztvevő szülőknek szóló családi napot, hogy a szakmák bemutatásával segítse a tudatos pályaválasztást, valamint minél szélesebb körben elérje Szeged és környéke lakosságát, a jövő generációját.

Bár a szervezők az interaktív programokra helyezik a hangsúlyt, számos más szórakozási lehetőséget is biztosítanak a résztvevőknek: többek között ugrálóvár, családi játszóház, akadálypálya szórakoztatja a családok apraját-nagyját.

 
 

https://szakkepzesszeged.hu/

https://www.facebook.com/szegediszakkepzes/

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában