PR cikk

2022.12.05. 00:00

Ebben a katalógusban nem csak férfias játékokat talál

Férfias meglepetések, okos döntések, nyereményjáték, ajándékutalványok az Aktív áruházaktól. Lepje meg szeretteit az üzletlánc online karácsonyi katalógusából választott termékekkel! Mutatjuk a kínálatot.

delmagyar.hu

Töltse aktívan az új évet! Ehhez még most lapozza végig az Aktív szakáruház katalógusát, amelyet mostantól csakis online formában talál meg a www.aktiv.hu oldalon, illetve az ismert közösségi felületeken. Így akár telefonjáról is bárhol, bármikor válogathat az áruház legfrissebb épületgépészeti, szerszám-, vas- és acéltermékei között.

Kicsiknek, nagyoknak, szakiknak

A Bács-Kiskun és Csongrád- Csanád megyében is megtalálható Aktív szakáruházak ünnepi ajánlatai nemcsak az épületgépészeti, építőipari szakembereknek, hanem az egész családnak szólnak.

Apuka akkumulátoros és elektromos kéziszerszámoknak (például körfűrésznek, fúró-véső kalapácsnak, elektromos láncfűrésznek) örülhet, de szerszámosláda is kerülhet a karácsonyfa alá.

Anyuka a mennyekben érezné magát, ha a Jézuskától megkaphatná a rég vágyott akkus porszívót és az elektromos hősugárzót.

A legtöbb kisfiú – apukát utánozva – fúró-csavarozó készletről álmodozik. Csapjon le a műanyag kivitelben kapható kéziszerszám-játékokra!

A család a fatüzelésű, öntöttvas kandallóra vált? Most 15, illetve 5 százalék kedvezménnyel az Aktívban elérhető!

Ha régóta érik már a vízmelegítő-csere, ne habozzon!

Biztos telitalálat

Ha nem tudja, pontosan minek örülnének szerettei, válassza a tetszőleges értékű karácsonyi ajándékutalványt, és hagyja rájuk a döntést! Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy évig érvényes.

Hat város (nem csak) barkácsszaküzlete

Az Aktív épületgépészeti, szerszám- és acélkereskedelmi szakáruházként Szegeden, Baján, Kiskőrösön, Kiskunhalason, Kalocsán és Bácsalmáson szolgálja ki a lakosság és a szakemberek igényeit minőségi termékekkel, szakszerű kiszolgálással!

A folyamatos akciókért kövesse a www.aktiv.hu oldalt és az Aktív szakáruházak Facebook-oldalát.

Elérhetőség

Aktív Szakáruház Szeged

6725 Szeged, Kálvária sugárút 96/B

hétfő–péntek: 7.00–17.00

szombat: 8.00–12.00

épületgépészet: 06-30/162-2147

szerszám: 06-30/162-2148

acélkereskedelem: 06-30/162-2149 

[email protected] 

[email protected] 

[email protected] 

További áruházaink listáját megtalálja, ha ide kattint

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában