Pr cikk

2022.12.19. 00:00

Rakonczai Piano a Spiritben!

Gyertek, és táncoljuk át az éjszakát! Légy részese egy igazán különleges koncertnek a szegedi Belváros legexkluzívabb szórakozóhelyén! Rakonczai Imre Fonogram-díjas előadóművész, zenész, a V.I.P. együttes egykori tagja december 28-án a Spiritben kápráztat el zongorajátékával.

delmagyar.hu

Karácsonyi fellépő nélkül nincs ünnep a Spiritben. Immár hagyomány, hogy a belvárosi szórakozóhely legexkluzívabb estéjén ilyenkor Rakonczai Imre zongoristáé a főszerep. A több száz magyar és külföldi számból álló estjeit imádják a rajongók, és persze a Spirit közönsége.

Fotós: Balazs Bajorics

Álmaid partijára készülj

Régóta vársz egy igazán fergeteges partira, igaz? Megérkeztél, ez a buli kiváló alkalom arra, hogy elővedd a legelegánsabb szetted, felvonulj a vadonatúj koktélruhádban, hogy kicsípve a város legszebb lányait kísérd a Spiritbe.

Képzeld el, hogy folyik a pezsgő, a legvagányabb fickók ragadják meg a vodkás poharat és a legdögösebb csajok szürcsölik koktéljaikat. Rakonczai Imre estjein egyszerre felemelő érzés és kiváltság ott lenni. Ez az a buli, ahol mindenki jól érzi magát, és örül, hogy a limitált létszámú közönség része lehet.

Fotós: Balazs Bajorics

Buli határok nélkül

December 28-án korlátok nélkül mulatozhatsz, hiszen a Rakonczai-esten a belépőd mellé egész estés korlátlan italfogyasztást kapsz.

Amire készülhetsz: Tuborg, Nyakas Irsai Olivér, Frittman Rosé, Pepsi termékek. A töménykínálatban Absolut Vodka, Beefeater Gin, Ballantines Whiskey, Havanna Rum, Olmeca Tequila, Jagermeister szerepel.

Fotós: Balazs Bajorics

Elővételes jegy már csak korlátozott darabszámban kapható 9.990 forintért, ezt itt tudod megvenni: https://cooltix.hu/event/6390890fa56f8f14cbf4d9ab

Helyszíni jegyár: 12.990 forint

VIP foglalás lesz?

Akkor foglalj előre asztalt! A belépők mellé 4 főként egy üveg italt is vásárolj!

Ha standard italokat választasz, Absolut Vodka, Beefeater Gin, Ballantines Whiskey, Havanna Rum, Jagermeister kerül az asztalodra, és a belépőért összesen 35 ezer forintot kérünk.

Ha csakis prémium italokkal tudod elképzelni az estét, akkor Grey Goose, Beluga, Belvedere, Bombay, Jameson, Moet & Chandon lesz terítéken, 45 ezer forintért.

Elegáns megjelenésedre számítunk! Kapunyitás 21 órakor, a bemelegítést bízd DJ Walsh-ra!

Elérhetőség:

Telefon: +36 (30) 97 40 400

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában