Pr cikk

2023.01.13. 00:00

Először kiakad a paraszintmutatód, de aztán jó lesz! (videóval)

A pulzusszámod gyorsan az egekbe szökik, a papír lángra kap az ideges firkálásodtól, érzed, hogy ütött az utolsó órád. Aztán megjelenik egy szkafanderes alak, aki érted jött… Ha félsz a fogorvostól, pontosan úgy érzed magad az első fogászati kezelés előtt, mint a lány a videóban. Nézd meg, és tuti, hogy magadra ismersz!

delmagyar.hu

Na ugye, hogy nem is volt vészes?! Ha dr. Velez Róbertet és a DentaLove csapatát választod, a korábbi félelmeidnek búcsút mondhatsz! Az algyői rendelőben valamennyi fogászati kezelés elérhető, sőt, az is, amelyik másutt esetleg nem: extrán stabil protézis, továbbfejlesztett fogbeültetés, hipnózis a fájdalom és a fóbia leküzdésére.

És a legfontosabb: a félelmed leküzdésében egy speciális, aktív zajszűrővel ellátott fülhallgató segít, amely felveszi a környezet hangját, és annak ellentétét halkan lejátssza, bele a fülesbe, így kioltja a külső zajt. Ettől lesz élményszerű a kezelés.

Próbáld ki, meglátod, tetszeni fog!

A jó hírünk pedig az, hogy egész januárban 25% kedvezményt adunk minden fogkőeltávolítás árából!

 

Elérhetőség: www.dentalove.hu
06-20/333-0313
Algyő, Bartók Béla utca 76. I/5
@AlgyoiFogCentrum – Facebook
@dentalovealgyo – TikTok és YouTube

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában