PR cikk

2023.01.14. 00:00

Kanadai-magyar üzleti szeminárium az iparkamarában

Az EU és Kanada közötti átfogó gazdasági és kereskedelmi megállapodás, valamint Magyarország és Kanada gazdasági kapcsolata lesz a téma azon az ingyenes szemináriumon, amelyet január 18-án rendeznek meg a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

delmagyar.hu

Az EU és Kanada egyre szorosabb gazdasági kapcsolatáról szóló üzleti szeminárium 14.30 órakor kezdődik a Párizsi körúton. Az angol és magyar nyelvű rendezvény célja a Kanada és Magyarország közötti kereskedelmi kapcsolatok és a CETA egyezmény megismertetése, illetve a kanadai-magyar gazdasági kapcsolatok bővítése.  

A Doing Business with Canada, the CETA information seminar című szemináriumra előzetesen regisztráló résztvevők betekintést nyerhetnek a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara tevékenységébe, valamint hasznos információkkal, tanácsokkal gazdagodhatnak a devizaváltás és -utalás költségeinek minimalizálásáról, a gyorsan változó kereskedelmi környezet által generált logisztikai kihívásokról. 

Zsurka László Péter a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara (CCCH) igazgatósági tanács tagja kérdésünkre elmondta, az eseményre azon cégek képviselőit várják, akik érdeklődnek a téma iránt, illetve Kanada, mint potenciális célpiac vagy export ország szerepel üzleti terveik közt.  

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Enterprise Europe Network dél-alföldi regionális irodája a Kanadai Nagykövetséggel, valamint a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamarával közösen szerveződő rendezvényére a jelentkezési határidő január 16. 

További információkat a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara weboldalán talál. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában