PR cikk

2023.03.15. 00:00

Spórolja meg hallókészüléke szervizdíját

Várja nyugodtan a húsvéti ünnepeket, jelentkezzen be a Mega Kft. szerviznapjaira! A szegedi Roosevelt téri és a szentesi Ady Endre utcai hallásszaküzlet március 20–24. között, hétfőtől péntekig díjmentes hallókészülék-tisztítással és szűrőcserével, no meg ajándékkal várja Önt.

delmagyar.hu

Fotós: Karnok Csaba

Ha a hallásáról van szó, bízza magát profikra, megbízható szakemberekre!

Menjen biztosra!

Spórolja meg hallókészülékének szervizköltségét azzal, hogy időpontot kér a Mega Kft. üzleteibe! Még az ünnepek előtt ingyenesen tisztíttassa ki hallókészülékét, cseréltessen szűrőket, így nyugodtan várhatja a vendégeket, élvezheti a családi összejöveteleket, beszélgetéseket! Kérjen időpontot az év első szerviznapjaira! Az érvényes nyilvántartási kiskönyv felmutatása esetén még az elem is ajándékba jár!

Nem érdemes halogatni

– Az ingyenes állapotfelmérés persze azoknak a vásárlóknak is szól, akiknek nem tb-támogatással vásárolt készüléke van – tájékoztatott a 24 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vezető audiológus, Kisné Kotogán Zsuzsanna, aki hűséges klientúrájával és többezer értékesített hallókészülékkel továbbra is várja régi és új ügyfeleit.

– Sokan csak halogatják a nálunk ingyenesen kérhető hallásvizsgálatot, pedig az időskori demencia hallókészülék alkalmazásával jelentősen mérsékelhető. Huszonöt decibeles halláscsökkenés esetén már indokolt a hallókészülék-vásárlás.

Jobb életminőség

Egy profi készülék kihordási ideje 6 év, ezért is célszerű a legkorszerűbb technológiát és az agyi frissességet választani a kezeletlen hallásveszteség helyett. A 8–10 gyártó termékeit kínáló szaküzlet üzleteiben ingyenes hallásvizsgálattal, dobüregi nyomásméréssel és személyes tanácsadással várják az előzetesen bejelentkezett vendégeket.

Szeged

• Roosevelt tér 7–9., tel.: 06-62/424-607 • Felső-Tisza-part 31–34., tel.: 06-62/424-607

Szentes

• Ady Endre u. 9/b, tel.: 06-20/536-0633 • Sima Ferenc u. 44., tel.: 06-20/288-5050

Csongrád

• Gyöngyvirág u. 5., tel.: 06-20/255-3893

www.megakft.com[email protected]

 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában