Hirdetés

2023.05.25. 00:00

Ünnepi nyitvatartás

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. 2023. pünkösd hétfői ünnepi nyitvatartása

pr-cikk

Összevont szállítási napokon kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy azokban a városrészekben, ahol (az aktuális szállítási nap ünnepnapra, munkaszüneti napra esik) délután történik a kommunális hulladékszállítás, ott reggel 6.00-ra szíveskedjenek kihelyezni a hulladékgyűjtő edényeiket a zavartalan, reklamációmentes hulladékszállítás elvégzése érdekében!

 

 

Sándorfalvi úti Regionális Hulladékkezelő Központ elérhetősége: Tel.: 62/777-272; fax: 62/426-506

Kommunális hulladékszállítással kapcsolatos panaszt, bejelentést diszpécserszolgálatunk az ünnepnapon és munkaszüneti napon 5.00-18.00 között a 62/777-161-es telefonszámon fogadja.

Hulladékudvarok:

További információt a hulladékudvarok nyitvatartásáról, valamint a leadható hulladékokról az alábbi weboldalon találhat, amelynek elérhetősége: https://www.szegedihulladek.hu/szolgaltatasok/szelektiv-hulladekgyujtesi-rendszer/hulladekudvarok

Köszönjük a megértésüket.

 

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában