Hirdetés

2024.06.12. 08:00

GGDent – A személyre szabott fogászati megoldásokért

Egy újszegedi virágágyásban hófehér kavicsokból kirakott, hatalmas fog árulja el, hogy jó helyen jár az, aki a GGDent Innovatív Implantológia és Fogászatot, no meg a rendelő által kínált egyedi, személyre szabott, élenjáró beavatkozásokat keresi.

PR cikk

Még csak néhány hónapja költözött új otthonába az újszegedi fogászati klinika, máris otthonos légkörrel és a megszokott minőségi szolgáltatásokkal várja régi és új pácienseit a Fő fasor 30. szám alá. Nézze meg a videót!

A három GGDent-specialitás

A valamennyi ismert fogászati szolgáltatást nyújtó GGDent egyik legnagyobb erőssége az All-on-six implantológiai technológia, amellyel nagyjából néhány napon belül elkészül a teljes fogsor. Így szükségtelen fél évet várni egy új fogsorra.

A vérből történő PRF-eljárás ugyancsak a rendelő specialitása: a csont- és szövetpótlás a páciens saját véréből készített vérkészítménnyel valósítható meg.

A metszés nélkül, számítógépes tervezéssel készülő digitális implantáció sokszor a lehetetlennek tűnő eseteknél nyújthat megoldást.

Korszerű eszközpark

A legfontosabbakat kiemelve: CT- és lézerberendezés, fogászati mikroszkóp, illetve intraossealis érzéstelenítő (csak a közeli fogak zsibbadnak el anélkül, hogy az íny vagy az arc nagy része érzéstelenné válna) szolgálja a minőségi és biztonságos kezelések elvégzését.

 

Profi csapat, családias légkör

Az utóbbi években dr. Görög Gábor vezető szájsebész egy olyan profi fogorvosi teamet állított fel maga mellé, amelyben mindenki a saját területére koncentráltan a tudása legjavát nyújtja a diszkrét, családias légkört kínáló rendelőben. Így bensőséges, bizalmas kapcsolat alakulhat ki az orvos és a páciense között.

Személyre szabott fogászati beavatkozásokért keresse a GGDent Fogászatot!

Elérhetőség:

GGDent Innovatív Implantológia és Fogászat

6726 Szeged, Fő fasor 30.

+36-30/447-4343  
(Hétköznapokon 8-19 óráig)

ggdent.hu

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában