Hirdetés

2024.06.27. 08:00

Négy éve izgatja a szegediek fantáziáját a Deák Ferenc utcai Elhagyatott Ház

Másfél óra bezártság a szegedi Elhagyatott Házban. Ne ijedj meg, ha egyszer téged is bezárnak ide! Mindenki önként lépi át a kaput, még akkor is, ha fogalma sincs, mi vár rá.

PR cikk

Figyelmesnek kell lenni ahhoz, hogy egy barnára festett Deák Ferenc utcai pinceajtó felkeltse a járókelők érdeklődését. Nem is sejteni, hogy az elmúlt években mennyi adrenalinbomba robbant már fel a robusztus ajtó mögött.

A gyanús sikolyok, a hátborzongató hangok ijesztőek lehetnek, de a Haunted House-ban (magyarul Elhagyatott Ház) nem az ijesztgetés a cél, sőt! Innen mindenki boldogabban jön ki, mint ahogy bement.

Öt pálya, egy történet

Aki járt már szabadulószobában, nagyjából tudja, mire számíthat az Elhagyatott Házban, amely jelenleg öt beltéri szabadulószobát kínál az interaktív játékra és a kiszabadulásra vágyó, bezárt vendégeknek. Ráadásul mindezt úgy, hogy a szobák az eltűnt családhoz kötődő helyszíneket, illetve házuk egy-egy szintjét elevenítik meg.
A szobák egymástól függetlenül is értelmezhető történetet mesélnek el úgy, hogy valójában egyetlen, közös sztori részeiként működnek – éppen úgy, ahogy egy többkötetes regény egy-egy kötete. Az ötödik, legújabb szoba – ez a Vadászház pálya – heteken belül újabb fordulatokkal gazdagítja az 1970–1980-as évekbe repítő történetet.

Szabadulj ki, ha tudsz!

A különböző nehézségi szintű szabadulószobák történetei, és a szabaduláshoz szükséges feladványok két szegedi fiatalember saját ötletei alapján valósultak meg: Szűcs Ákos és Békési Bálint küldetésének érzi, hogy az általuk berendezett szobákba bezárt csapatok csakis saját ügyességüknek köszönhetően szabaduljanak ki. Mint mondják, egyáltalán nem az a cél, hogy a vendéget ijesztgessék (bár van direkt ijesztőbb szobájuk is): sokkal inkább a csapatszellem, az önfeledt játék, a nevetés, a lépésről lépésre elért közös siker – no meg a kiszabadulás a lényeg.

Mire számíthatsz?

– önfeledt szórakozásra
– szokatlan élményekre
– gondolkodtató feladatokra
– csapatjátékra
– sok titokra és apró, játékos ijesztgetésekre
– jó adag kihívásra.

Éppen ezért szinte korhatártól függetlenül látogatható a Haunted House:

– osztályok
– játékos kedvű családok
– középiskolások és egyetemisták
– baráti társaságok
– legénybúcsúk
– születésnapozók
– céges rendezvények, csapatépítő összejövetelek számára garantáltan beválik.

Csak az jöjjön, aki…

A pályák egyszerre is használhatóak, összesen kb. 30 fő fér el kényelmesen. Ha elmúltál 16 éves, szülői felügyelet nélkül is bejelentkezhetsz. Ha ennél fiatalabb vagy, egy bölcs felnőtt tudása hasznos lehet a csapatodban.

Szülinapi zsúrok

Nyár közepétől újabb szolgáltatással és helyszínnel rukkol elő a Haunted House: szülinapi zsúrokhoz kialakított, ünnepléshez, csapatépítéshez tökéletesen felszerelt helyiséget alakít ki. Tehát ha a közelgő szülinapi bulidon agyalsz, akkor számolhatsz velük, mert egy izgalmas buliba hívhatod meg a barátaidat.

Kültéri izgalmak

A Haunted House csapata kitelepülést is vállal, így az izgalom házhoz jön például cégek, iskolák számára.
Szeged belvárosában több állomásból álló, izgalmas kalandtúrát kínál.
A szegedi Füvészkertben is kipróbálható három állandó pályájuk.

Foglalj pályát online, vásárolj ajándékutalványt a Haunted House bel- és kültéri pályáira egyaránt!

Elérhetőség:
cím: Szeged, Deák Ferenc utca 20.
telefon: 06-30/566-6682
www.hauntedhouse.hu
[email protected]
Fb: Haunted House

Facebook: https://www.facebook.com/EscapeHauntedHouse/

Instagram: https://www.instagram.com/escapehauntedhouse/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában