Hallgassa élőben!

30 éves a Hungerit Zrt. – III. rész: Díjak és sikeres termékek

A Hungerit Zrt. 2020. december 1-jén ünnepli 30. születésnapját. Elmúlt évtizedeinek sikerét számos kiemelkedő termék és díj színesíti.

Fotók forrása: A Hungerit Zrt. és jogelődeinek története c. könyv. Írta: Csipes Antal, fotók: Szatmári Imre, Vidovics Ferenc

A Hungerit Zrt. évente 87 ezer tonna baromfit – 21 millió brojlercsirkét, 11 millió pecsenyekacsát, 300 ezer pecsenyelibát – dolgoz fel és 66 ezer tonna készterméket állít elő. Ennek köszönhetően a hazai piacon a kisebb méretű üzletektől a legnagyobb áruházláncokig a kereskedelem minden szintjén jelen van saját és vevői márkás termékeivel. A baromfi-feldolgozó iparágon belül hosszú évek óta meghatározó szerepet tölt be, melynek ékes bizonyítékai – többek között – az elnyert díjai és elismerései.

A VALDOR darabolt kacsa frissességének garanciája a 2008-ban elnyert Worldstar for Packaging díjnyertes csomagolás, mely egyúttal egyedi polcmegjelenést garantál és kiemeli a termék prémium jellegét. Ezt a díjat 2012-ben és 2015-ben két másik terméke is elnyerte.

A Hungerit Zrt. a minőség és a tradíció elkötelezettjeként, világszínvonalú baromfitermékek gyártójaként valamennyi díjára és elismerésére büszke, köztük a legfontosabbakra: a 2007-ben elnyert Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjra, a 2007-ben elnyert Agrár Innovációs Díjra, a 2004-ben szerzett IIASA-Shiba Díjára, a 2008-ban, 2012-ben, illetve 2015-ben kapott Worldstar for Packaging díjaira. Valdor Csirke nuggets gluténmentes panírban termékét 2020-ban Mentes-M díjjal jutalmazta a szakma.

(x)

 

 

Az idei a legmelegebb nyár 1901 óta
Az előrejelzések alapján augusztus első hetében nem várható tartós hőség, de a hétvégén ismét melegszik az idő.
Gomolyfelhők zavarhatják szerdán a napsütést
A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 32 fok között alakul.
Lelkesek és megbízhatóak a tiszaszigeti diákok
Tiszaszigeten is népszerű a diákmunka, többféle területen kipróbálhatják magukat a fiatalok.
Filmfesztiválon a szegedi oktatók műve
Elkeltek az újranyitó színház első bérletei - Fotók
Szeptember 3-án nagyszabású gálaműsorral, egy Tamási Áron-darabbal és filmvetítéssel nyit a felújított Tóth József Színház és Vigadó.
A Napraforgó lett idén Magyarország tortája
Kihirdették többek között Az ország cukormentes tortája és a Magyarország kenyere címek győzteseit is.