30 éves a Hungerit Zrt. – III. rész: Díjak és sikeres termékek

A Hungerit Zrt. 2020. december 1-jén ünnepli 30. születésnapját. Elmúlt évtizedeinek sikerét számos kiemelkedő termék és díj színesíti.

Fotók forrása: A Hungerit Zrt. és jogelődeinek története c. könyv. Írta: Csipes Antal, fotók: Szatmári Imre, Vidovics Ferenc

A Hungerit Zrt. évente 87 ezer tonna baromfit – 21 millió brojlercsirkét, 11 millió pecsenyekacsát, 300 ezer pecsenyelibát – dolgoz fel és 66 ezer tonna készterméket állít elő. Ennek köszönhetően a hazai piacon a kisebb méretű üzletektől a legnagyobb áruházláncokig a kereskedelem minden szintjén jelen van saját és vevői márkás termékeivel. A baromfi-feldolgozó iparágon belül hosszú évek óta meghatározó szerepet tölt be, melynek ékes bizonyítékai – többek között – az elnyert díjai és elismerései.

A VALDOR darabolt kacsa frissességének garanciája a 2008-ban elnyert Worldstar for Packaging díjnyertes csomagolás, mely egyúttal egyedi polcmegjelenést garantál és kiemeli a termék prémium jellegét. Ezt a díjat 2012-ben és 2015-ben két másik terméke is elnyerte.

A Hungerit Zrt. a minőség és a tradíció elkötelezettjeként, világszínvonalú baromfitermékek gyártójaként valamennyi díjára és elismerésére büszke, köztük a legfontosabbakra: a 2007-ben elnyert Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjra, a 2007-ben elnyert Agrár Innovációs Díjra, a 2004-ben szerzett IIASA-Shiba Díjára, a 2008-ban, 2012-ben, illetve 2015-ben kapott Worldstar for Packaging díjaira. Valdor Csirke nuggets gluténmentes panírban termékét 2020-ban Mentes-M díjjal jutalmazta a szakma.

(x)

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig
szponzorált tartalom
Vásárolj Kiváló Minőségű Élelmiszert!
Meghalt Valéry Giscard d'Estaing volt francia elnök
A meggyőződéses európai politikus 1974 és 1981 közötti elnöki időszakához fűződik a francia demokrácia és társadalom modernizálása.
Ez maga a csoda! 27 éve lefagyasztott embrióból egészséges kislány született
A most kéthetes kislány embrióját 1992-ben fagyasztották le.
Többfelé lesz havazás, eső, ónos eső
A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 9 fok között várható.
Élesedett a helyzet Gulácsiék csoportjában, továbbjutott a Dortmund
A legutóbb döntős Paris Saint-Germain idegenben 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.
Nem sikerült a bravúr, legyőzte a Fradit a Barcelona
Az FC Barcelona 3-0-ra legyőzte szerdán a Puskás Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a G csoportot.
Megkezdődhet az új magyar-orosz gázszállítási szerződés tárgyalása
A két ország közti jelenleg még hatályos hosszú távú gázszállítási megállapodás jövő októberben lejár.