PR-cikk

2020.11.20. 08:00

30 éves a Hungerit Zrt. – III. rész: Díjak és sikeres termékek

A Hungerit Zrt. 2020. december 1-jén ünnepli 30. születésnapját. Elmúlt évtizedeinek sikerét számos kiemelkedő termék és díj színesíti.

Fotók forrása: A Hungerit Zrt. és jogelődeinek története c. könyv. Írta: Csipes Antal, fotók: Szatmári Imre, Vidovics Ferenc

A Hungerit Zrt. évente 87 ezer tonna baromfit – 21 millió brojlercsirkét, 11 millió pecsenyekacsát, 300 ezer pecsenyelibát – dolgoz fel és 66 ezer tonna készterméket állít elő. Ennek köszönhetően a hazai piacon a kisebb méretű üzletektől a legnagyobb áruházláncokig a kereskedelem minden szintjén jelen van saját és vevői márkás termékeivel. A baromfi-feldolgozó iparágon belül hosszú évek óta meghatározó szerepet tölt be, melynek ékes bizonyítékai – többek között – az elnyert díjai és elismerései.

A VALDOR darabolt kacsa frissességének garanciája a 2008-ban elnyert Worldstar for Packaging díjnyertes csomagolás, mely egyúttal egyedi polcmegjelenést garantál és kiemeli a termék prémium jellegét. Ezt a díjat 2012-ben és 2015-ben két másik terméke is elnyerte.

A Hungerit Zrt. a minőség és a tradíció elkötelezettjeként, világszínvonalú baromfitermékek gyártójaként valamennyi díjára és elismerésére büszke, köztük a legfontosabbakra: a 2007-ben elnyert Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjra, a 2007-ben elnyert Agrár Innovációs Díjra, a 2004-ben szerzett IIASA-Shiba Díjára, a 2008-ban, 2012-ben, illetve 2015-ben kapott Worldstar for Packaging díjaira. Valdor Csirke nuggets gluténmentes panírban termékét 2020-ban Mentes-M díjjal jutalmazta a szakma.

(x)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában