PR cikk

2021.11.30. 08:00

A jövő konyhái velünk születnek! – 3D látványtervezéssel

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Divian hivatalos márkaüzleteként Szegeden, a Feketesas utca 27. szám alatt nyitottuk meg exkluzív konyhastúdiónkat. Így immáron – a Papp Bútoráruházak új köntösbe bújt konyhastúdióval együtt – két különálló helyen is ki tudjuk szolgálni az igényes konyhabútorok szerelmeseit.

delmagyar.hu

Fotó: www.sadaweb.hu

Konyha a tervezéstől a beépítésig

Kíváncsi vagy, hogy milyen stílusú, elrendezésű konyhabútor illene legjobban az otthonodba? Rengeteg ötlet van a fejedben, de szeretnél még több inspirációt gyűjteni új konyádhoz? Mi segítünk az első lépéstől kezdve!

3D konyhatervezésben jártas kollégáink biztosítják, hogy megjelenés és funkcionalitás terén is a lehető legtöbbet hozzuk ki új konyhádból, az igényeid és a rendelkezésre álló büdzséd figyelembevételével.

Konyhabútorod elemei összeszerelten kerülnek kiszállításra, ezzel időt, pénzt és energiát spórolunk neked, hogy hamarabb tudd használatba venni új konyhabútorodat.

Szeretnéd elkerülni az összeszereléssel járó bosszankodást? Szerződött beszerelő partnereink gyorsan, precízen beszerelik, beépítik álmaid Divian konyhabútorát. Neked csak annyi a dolgod, hogy birtokba vedd vadonatúj konyhád.

Prémium vásárlói élmény

Prémium konyhastúdiónkban hétfőtől szombatig szakképzett kollégáink több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött várják azokat az érdeklődőket, akik elérhető áron szeretnének minőségi konyhabútort vásárolni.

Tágas, klimatizált üzletünkben mindenki megtalálhatja az otthona méreteinek és stílusának megfelelő konyhabútort, és a vele összhangot alkotó étkezőasztalt, étkezőszékeket. Továbbá a kínálatunkban elérhető minőségi konyhai gépekkel és konyhai kiegészítőkkel még praktikusabbá, komfortosabbá tehető a konyhai élet minden pillanata.

A család legkisebb tagját sem kell otthon hagynod, hiszen míg mi kellemes környezetben egy csésze kávé mellett konyhád 3D látványtervén dolgozunk, addig ő kiélvezheti játéksarkunk minden adottságát!

Csak pár kattintás az időpontfoglaláshoz

A belváros szívében fekvő, exkluzív üzletünkben megannyi konyhabútor-összeállítás közül válogathatsz, majd képzett kollégáink konyhád pontos méreteinek ismeretében igényeidre szabottan el is készítik kiszemelt Divian konyhabútorod kompakt 3D látványtervét. Emellett szaktanácsadással segítünk kiválasztani az új konyhádhoz illő, minőségi konyhai gépeket, konyhai kiegészítőket és étkezőgarnitúrát is.

Szeretnél inspirációt gyűjteni új konyhabútorodhoz?

Szívesen ötletelnél egy szakértővel közösen konyhabútorod konkrét látványtervén?

Foglalj időpontot, és készítsük el együtt konyhabútorod 3D látványtervét szegedi konyhastúdiónkban!

Miért válaszd a Divian Konyhastúdiót, ha új konyhát vásárolnál?

  • Több mint két évtizedes piaci tapasztalattal bírunk, termékkínálatunkat az aktuális trendeket figyelembe véve alakítjuk.
  • Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az első találkozástól kezdve egészen a konyhabútor beszerelésig fogjuk a kezed.
  • Konyhastúdiónkban időt, pénzt és energiát megspórolva vásárolhatsz meg mindent, ami egy kompakt, jól felszerelt konyhához szükséges.
  • Profi kollégáink elegendő időt fordítanak igényeid felmérésére, majd a tervezés folyamatára, hogy biztosan azt kapd, amit megálmodtál.
  • 3D konyhabútorlátvány-tervező programunkkal hívjuk életre álomkonyhád.
  • az európai igényeknek megfelelő konyhabútorokat, étkezőgarnitúrákat, konyhai gépeket és kiegészítőket biztosítunk vásárlóbarát árakon.
  • Modern konyhastúdiónk tágas, napfényes, játéksarokkal felszerelt. Nyáron a kellemes hőmérsékletet klíma biztosítja.
  • Ne habozz, még az ünnepi forgatag előtt foglald le időpontod 3D konyhabútorlátvány-tervezésre!

    Divian Konyhastúdió

    Cím: 6720 Szeged, Feketesas utca 27.

    Telefonszám: +36 62 682 238

    E-mail-cím: [email protected]

    Nyitvatartás:

    hétfőpéntek 9:0017:00

    szombat 9:0013:00

    vasárnap ZÁRVA

     

    Címkék#PR

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában