Szponzorált tartalom

2020.04.20. 10:53

A kuponok és promóciós kódok sikerei a magyar vásárlók körében

A 2020-as évben azt figyelhettük meg, hogy a promóciós kuponok nagy sikernek örvendeznek. A folyamatosan gyarapodó e-kereskedelem világában a kuponoldalak nagy látogatást kapnak, ez a trend pedig nem fog lelassulni. Az interneten vásárló magyarok az elismert oldalakat kedvelik, mivel ezeken tudják, hogy nem fogják átverni őket, és tudnak kihez fordulni probléma esetén. Nem olyan régen még sokan bizalmatlanok voltak az online vásárlással, mert féltek az átverésektől és adatlopásoktól, de ezek a félelmek eltűntek.

 

 

A promóciós kódok piaca

A promóciós kódok szektora egy evolúción megy keresztül, ami igencsak meglepő dolog. Ugyanez igaz a kuponokra, legyenek azok általános vagy exkluzív kuponok, melyeket e-mailben küldenek, ezek segítségével a vásárlók pedig pénzt takaríthatnak meg a vásárlás során. Az e-kereskedelmet világszerte hajtják a kedvezményes kuponok, ez alól pedig Magyarország sem kivétel.

A magyar kulcsszavakról tett kutatás kimutatta, hogy tiszta, mit keresnek az emberek az interneten. Sok keresés tartalmaz olyan szavakat, mint pl. „kedvezmény kód”, „promóciós kód” vagy „kupon”, ez a növekedés pedig megfigyelhető az olyan különleges oldalakon, melyek az adatokat gyűjtik. Manapság nem nehéz kedvezményes kódokat találni az olyan oldalakhoz, mint pl. Alza, Emag, About You, Notino, eCipo vagy Answear. Ezek a legismertebb online boltok, de ez igaz az Expedia vagy Hotels.com oldalakra is, amelyek igen népszerűek az utazók körében.

Hogyan keress kedvezményes kuponkódokat

Az online vásárlást megkönnyíti a kuponkódok használata, ami fokozatosan lecserélte a fizikai kuponok használatát. Egy kuponkód számokból és betűkből áll, melyet be kell írni vagy másolni egy mezőbe az online vásárlás során. Ez a pénzmegtakarítási módszer nagyon egyszerű és könnyen használható. Továbbá ezek a kuponkódok nem igényelnek papírt, hiszen a nyomtatott kuponokat cserélik le, ami jó hatással van a környezetre.

Kuponkódokat az olyan weboldalakon lehet találni, mint pl. a Promocodex, ami a következő linken érhető el: https://hu.promocodex.com/

Hol használják a magyarok a kuponkódokat a kedvezményes vásárláshoz?

Az egyik online webshop, ahol a legtöbb kuponkódot használják, az Alza.hu, ami egy megbízható oldal. Ezen a weboldalon többféle ruhát lehet vásárolni kedvezményes árakon, de árulnak más, pl. elektronikai termékeket is.

Online vásárlás az Alza.hu oldalon

Az Alza.hu ezért közkedvelt azok körében, akik kuponkódokat használnak Magyarországon. Itt minden megtalálható, pl. könyvek, elektronikai termékek, alkatrészek, bútorok, berendezések és kertészeti eszközök. Sok internetes felhasználó tudja, hogy milyen előnyös a kedvezményeket gyűjtő oldalak használata, melyek segítségével exkluzív promóciós kódokra tehetünk szert ezekre az oldalakra. Továbbá az egy lapon megtalálható, egyszerűen elérhető kuponkódokkal időt takarítunk meg, ami nem kis dolog.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában