PR

2021.06.11. 08:00

A magyar Divian konyhát a Covid sem állítja meg!

A pandémia sajnos több gazdasági szektort is visszavetett, többeknél pedig jelentős károkat okoztak a korlátozások. Szerencsére a magyar Divian konyhagyártónál és viszonteladói hálózatánál ebből meg sem éreztek semmit! De mi áll a növekedés hátterében? Miért terveztek több konyhát 3D látványtervezőjükkel és építették be azokat szakértő segítségeikkel? A válasz egyszerű!

delmagyar.hu

Fotó: TeeCee (Tamas Szugyi) TCPhoto [email protected]

A korlátozásokkal tarkított években az otthon jelentősége mindannyiunk számára felértékelődött. Sokan home office-ban dolgoztak, itt tartották meg gyermekeik számára az online órákat, és még a hétvégi szabadidejüket is „házon belül” töltötték. Az életterünk fejlesztése, ami nap mint nap körbevesz minket, szükségessé vált, aminek egyik legfontosabb eleme a családi pillanatok napi helyszíne, étkezéseink meghatározó eleme: a konyha!

A szegedi konyhabútorgyártó Divian hivatalos viszonteladó partnereivel ünnepelte meg az elmúlt időszak lezárását. Sok nehézséggel kellett közösen megküzdeniük, hiszen a nyitvatartási korlátozások, az országhatárokon átívelő ellátási lánc problémák jelentős akadályokat gördítettek mindannyiuk elé, amit sikerült közösen megoldaniuk. Ahogy a cég ügyvezetője, Varga Zoltán is sokat hangsúlyozta a partnertalálkozón: „Nem lehet sikeres a kereskedő egy jó termék és megfelelő gyártói támogatás nélkül, de egy magyar gyártó sem lehet sikeres, ha a kereskedői nem teljesítenek a maximumon!

A Divian kiemelt stratégiai partnerei Kiss Ádám stand up előadása és a Kozmix fergeteges éjszakai szórakoztatása mellett szakmai programokat hallgathattak meg a további sikeres növekedéshez. Lajos Péter, a Divian marketingvezetője a vásárlói élmény fejlesztéséről, Pásztor Edit a területi képviselői tapasztalatairól, Papp Krisztián bolttulajdonos társ pedig a saját üzletének átalakításáról tartott prezentációt. A szakmai programokat Varga Zoltán céges víziójának bemutatása zárta, amivel az elkövetkező 5-10 év sikeres együttműködését lehet stratégiai szempontból megalapozni.

További információ: www.divian.hu

Hivatalos szegedi viszonteladó: szeged.divian.hu

Címkék#PR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában