Mienké kávézó

2020.07.17. 00:00

A Mienkében tiétek az élmény

Ha szereted a jó borokat, a finom kávét, a jóízű beszélgetéseket, az élőzenét és főleg Szegedet, tarts velünk a belvárosba, a Mienkében várunk rád!

 

Szívünket-lelkünket beletettük a Kelemen utcai zugba, így tudtuk megalkotni a Mienké életérzést. Ha benézel, a Kelemen utca 2. szám alatti kis kávézónk-borozónk sokat elárul rólunk.

Rajongunk az élőzenéért, ha eljössz, hétvégente velünk élvezheted a minőségi dallamokat.

Hangszóróink jóvoltából a hétköznapokon is gondoskodunk az „utcazenéről”. Ezért, ha megpilledtél a belvárosi forgatagban és jólesne egy szusszanásnyi pihenő, ha tetszik, hogy a villamosról leszállva szó szerint egy lépést kell tenned egy finom kávéért, fagyival szervírozott jegeskávéért, térj be hozzánk! Kinti asztalaink mellett ücsörögve garantáltan rád köszön egy-egy ismerősöd, ha bent szeretnél elbújni a világ elől, senki nem fog zavarni. Álomszuszékoknak jó hír, hogy a hetedik kávé ajándék!

Csakis olyan borokat kínálunk, amiket mi már kipróbáltunk és szeretünk. Például a Káli-medence, illetve a pannonhalmi régió kedvelt szőlőfajtáiból készült borait, vagy Kúcs Gyula kiváló villányi borász borválogatásait.

Esküszünk a magyar whiskey-kre, a kézműves Gemenc whiskey ízeit Szegeden csak nálunk élvezheted.

Bebizonyítjuk, hogy az olaszok is tudnak sört főzni – kétféle minőségi kis üveges sör formájában.

Számíthatsz ránk, ha szereted a különleges és minőségi tömény italokat. Jó házigazdaként prémium rumokat és gineket ajánlunk vendégeinknek.

Harapnivalót is találsz nálunk: többféle pitét, croissant-t, kekszet választhatsz az italodhoz vagy a kávédhoz. A behűtött fröccsöd mellé pedig olívabogyóval és sós mogyoróval lepünk meg.

Sok jó ember kis helyen is elfér! Ez a tavaly májusi nyitásunk óta többször is bebizonyosodott már a Kelemen utcában! Az emlékezetes koncertek, a remek hangulat, a jóízű nevetések, az egyre nagyobb törzsközönség arra sarkall bennünket, hogy még jobban kivegyük a részünket a szegedi nyárból.

Ezért ígérünk a következő hónapokban újabb élőzenés esteket, borkóstolókat. Például július 24-én a Momijiland trió francia klasszikus dallamok feldolgozásait hozza el a Mienkébe.

Gyerekbarátok vagyunk. Míg a szülők társasági életet élnek nálunk, addig a kicsik a kis asztallal, színezőkkel felszerelt gyereksarokban szórakozhatnak. Sőt, annak is kifejezetten őrülünk, ha a kutyáddal érkezel.

Gyere, csatlakozz hozzánk, mi már reggeltől várunk téged!

A Mienké csapata

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában