PR

2021.03.31. 08:00

A XXI. század fogsora

A fogorvoslással az elsődleges célunk a fogmegtartás, de sajnos vannak menthetetlen esetek, amikor a fog pótlására kell ideális megoldást találnunk. Sőt, gyakran a teljes fogatlanság állapota is előáll. A beültetés tartós és hatékony lehetőség, de vannak, akik nem szeretnének ilyen beavatkozást, vagy nem alkalmasak ezekre, így más módszert kell keresni.

delmagyar.hu

 

Ekkor jönnek képbe a fogsorok. A hagyományos fogsor elkészítése ma már gyors, olcsó és egyszerű, de őszintén szólva a XXI. század elvárásainak már nem igazán felelnek meg. Ezekre az elvárásokra adnak modern és profi alternatívát az általunk is készített BPS fogsorok. A technológiáját svájci szakemberek fejlesztették ki 80 év fogászati tapasztalata alapján. Ezek a fogsorok a korábbiakhoz képest esztétikailag és funkcionálisan is sokszorosan hatékonyabbak. Egy hagyományos fogsor 5-10 év alatt teljesen elhasználódik, a műfogak elkopnak, kialakul az állkapocsízület deformitása és a jellegzetes fogsorviselő arc. A BPS fogsor ezzel szemben 10 év használat után sem változik, így kiküszöbölhető az állkapocs és az arcforma deformálódása. A BPS fogsor ráadásul 10 páciens közül 9 esetében nem igényli a fogsorragasztó használatát. Tisztítása gyors és egyszerű.

ÖNNEK KEDVESKEDÜNK: Az első 5 páciens ebből a fogsorból 50.000 Ft kedvezményt kap!

(További információért keresse: www.primadenta.hu)

Egy fogpótlás feladata, hogy természetes mosolyunkat adja vissza, és viselése kényelmes legyen olyan mindennapi tevékenységeknél, mint az evés vagy a beszéd. A BPS-nél (Biofunkcionális Protetikai Szisztéma) tulajdonképpen a fogorvos és a fogtechnikus tökéletes együttműködésével valósul ez meg. Szükség esetén egyedi karakterizálásra is van lehetőség, eredeti fogszínét és a harapásának megfelelő optikai felépítést adhatja vissza a fogsor. Az eredményt pedig egy olyan „útlevélben” rögzítjük, aminek segítségével akár egy külföldi kezelés alkalmával is megfelelő információkkal látja el a szakembereket.

Akinél aktuális ez a kérdés, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen mesélünk a részletekről és mutatjuk meg ezeket a modern fogpótlási lehetőségeket.

Bejelentkezés (rendelési időben): +36-30/273-50-42, 62/744-551

Cím: 6728 Szeged, Algyői út 24.

E-mail-cím: [email protected]

Nyitvatartás: hétfő–péntek: 9:00–18:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában