Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

A CE Glass hosszú távon tervez dolgozóival

Műszakvezető helyettes lett Margit Miklós CNC gépkezelőből. A 26 éves szegedi fiatal a szatymazi CE Glass Zrt dolgozójaként részt vett az üvegipari gyártó cég előrelépési lehetőséget jelentő utánpótlás programjában. Ennek, no meg saját szorgalmának köszönheti szerencséjét.
 

- Augusztusban lesz két éve, hogy a CE Glassnál dolgozom, és nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem. Egyrészt a kedvező anyagiak, másrészt az imponáló környezet, a modern gépek és a jó közösség miatt szeretek itt dolgozni. Aki ide jelentkezik, valamelyik részlegen biztosan megtalálja a számítását- mondja Margit Miklós, aki eddig a ranglétra minden fokát megjárta: eredetileg szabászaton kezdett dolgozni, majd a CNC gép után a hőszigetelő részlegre került.
 

 A CE Glass a Szilánk hagyományainak örököseként 2012. óta működik Szatymazon. A gyár délelőtti és délutáni műszak szerint működik, a hétvégék szabadok. Jár a cafetéria és a Szeged-Szatymaz között közlekedő ingyenes buszjárat, sőt, a környező falvakból történő bejárást is támogatja a cég, mely a dolgozók folyamatos fejlődésére nagy hangsúlyt fektet. Ezzel az üvegipari gyártó cég a jövőbeli vezetőit kívánja mentorálni.
 

- Kihívás volt részt venni az utánpótlás programban, örültem a főnökeimtől kapott lehetőségnek. Mivel hosszú távú céljaim vannak a cégnél, még sokat akarok tanulni, például a vezetői feladatokat. Szerencsére a vezetőség a dolgozók egyéni igényeit is rugalmasan kezeli, mert van mód a részlegváltásra, de azt is figyelembe veszik, ha valaki csak az egyik műszakba tud bejárni adott időszakban. Miklós szívesen vesz részt a CE Glass focitornáin, vagy a dolgozóknak szervezett családi napokon, de a műszakonkénti csapatépítés is fontos számára.
 
Megtudtuk, az üvegipari gyártó cégnél zömében férfiak dolgoznak, de nők is megtalálják a számításukat, hiszen a feldolgozásnál és a léchajlításnál is szükség van rájuk.
 
(x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerezzen forrást a kamarával!

Szerezzen forrást a kamarával!
Rendkívül előnyös feltételekkel segít forráshoz jutni a vállalkozásoknak a Csongrád Megyei… Tovább olvasom