PR-cikk

2020.12.01. 08:00

Ajándékozzon szép fogakat a GGDenttel!

Karácsonyi ajándékok után kutat, és nincs ötlete? Ajándékkártyával, utalvánnyal nem lehet felsülni! Lepje meg szeretteit a GGDent Fogászati és Implantációs Központ ünnepi ajánlataival!

Újdonsággal rukkol elő az újszegedi GGDent fogászati rendelő: háromféle utalványt és egy ajándékkártyát kínál, melyek tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek.

A 25, 50, illetve 75 ezer forint értékű utalványokkal a rendelő valamennyi szolgáltatása igénybe vehető a vásárlástól számított egy éven belül, mely az esetlegesen fel nem használt összegre is érvényes. A fogfehérítő polírozással kombinált fogkő-eltávolításra jogosító, 14 ezer forint értékű ajándékkártya felhasználhatósága szintén egy év.

Dr. Görög Gábor a legmodernebb implantációs eljárásoknak megfelelő kezelést nyújtja pácienseinek, beleértve a metszés nélküli szájsebészeti beavatkozásokat, valamint az azonnali implantációt azonnali fogsorral (all on six implantációs eljárás).

Kép forrása: dreamstime

Ezek specialistájaként rendelője fő profilja a professzionális implantológia és szájsebészet, mely a fogászat tudományának leginkább félelmet keltő része. Újszegedi fogászati és implantológiai központjában kiemelt feladatának tekinti, hogy ezen a kényes területen elnyerjék pácienseik bizalmát.

A szájsebészet mellett a fogászat minden területére kiterjedő szolgáltatást nyújt, kezdve a hagyományos konzerváló fogászati beavatkozásoktól egészen az esztétikai fogászati megoldásokig. Tevékenységének alapja a legprecízebb diagnózis és a preventív szemlélet. Prémiumkategóriás berendezései és eszközei segítségével a nehezebben felismerhető fog- és csontelváltozásokat is kiválóan kezeli.

Válassza a szakértelmet, bízzon a GGDentben!

Elérhetőség:

GGDENT FOGÁSZATI ÉS IMPLANTÁCIÓS KÖZPONT

6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 45.

+36-30/447-4343

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában