Akár egy nap alatt megszabadulhat a kóros visszereitől!

Lézeres-, rádiófrekvenciás- és a legújabb ragasztásos eljárásokat alkalmaz visszér ellen a VeinStream Klinika. Ha a legmodernebb eszközökkel gyógyító magánklinikát választja, akár egyetlen nap is elég lehet a visszér-gyógyulásához!

 

Visszere van? Ne legyintsen rá!

A visszeresség népbetegség, minden második felnőtt ember lábán jelentkezik valamilyen formája, az esztétikai problémát okozó seprű- vagy pókvéna, vagy az életminőséget is rontó, súlyosabb változata. Ez utóbbi akár az életet veszélyeztető alattomos szövődményeket, gyulladást, vérzést, tüdőembóliát okozhat.

A műtéti fájdalmak kiküszöbölése és a gyors felépülés igénye, valamint a robbanásszerű érsebészeti technikai fejlődés együttesen hívták életre a VeinStream Klinikán alkalmazott eljárásokat: a katéteres (endovaszkuláris) visszérsebészetet és a fájdalommentes fagyasztásos lézeres, illetve fagyasztásos injekciós, esztétikus visszérkezelést.

 

 

Menjen biztosra!

  1. Az új kezelési eljárásokat részletes ultrahangos feltérképezés előzi meg. Így pontosan meghatározható a visszerességet kiváltó valamennyi ok, megtervezhető a beavatkozás. Ezzel egy esetleges kiújulás valószínűsége is jelentősen csökkenthető.
  2. Valamennyi eljárás során folyamatos ultrahang kontroll mellett zajlik a műtét: a kóros visszérszakaszok lezárása, azok eltávolítása helyett.
  3. A katéteres technika jelentősen csökkenti a beavatkozás invazivitását (testbe vágás vagy szúrás általi behatolását). A hagyományos műtét altatás igényével és az egy-másfél hónapos felépüléssel szemben a lézeres, rádiófrekvenciás műtét helyi érzéstelenítést, esetleg éber bódítást, rövid altatást, néhány napos lábadozást tesz csak szükségessé. A ragasztásos eljárás még érzéstelenítést sem igényel, az ambuláns műtőből kilépve az élet azonnal mehet tovább.
  4. A testszerte, de főleg a lábon megjelenő seprűvénák, valamint az arcon, mellkason kialakuló hajszálér tágulatok kezelése bőrhűtéses érzéstelenítés mellett, NdYag lézerrel és injekcióval történhet.

A VeinStream klinika titka

A szegedi magánklinika modern diagnosztikus és terápiás eszközökkel felszerelt intézet, munkatársai tapasztalt szakemberek. Zonare Ultrahangot, valamint a visszérrendszert láthatóvá tevő infravörös technikán alapuló VeinFinder technikát alkalmaz. Utóbbi kiváló a ClearVein lézeres seprűvéna kezelésére. Mindez biztonságot, felkészültséget, high tech eljárást, harmóniát biztosító környezetben.

VeinStream Klinika
6721 Szeged Tábor u. 6/B
Bejelentkezés / Időpont kérés:
SMS-ben: +36-70/775-8746
Email-ben: [email protected]
Mobiltelefonon (16:00-18:00-ig):+36-70/775-8746

 

 

(x)

 

Szponzorált tartalom 
Érdekességek a tojásról, amit nem biztos, hogy tudtál
Négy góllal kapott ki Barcelonában a Ferencváros
A magyar csapat 5-1-es vereséget szenvedett.
Életfogytiglanra ítélték Pierre Buyoya volt burundi elnököt az utódja meggyilkolásában játszott szerepéért
Korábban is kapcsolatba hozták a gyilkossággal, de ezt bizonyítékokkal nem támasztották alá.
Elfogatóparancs Cicciolina ellen
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen egy 1992-es emberrablási ügy miatt. Az ügyvédje szerint benne van a pakliban, hogy letartóztatják az egykori pornódívát.
Pozitív lett Varga Judit koronavírus tesztje
Az igazságügyi miniszter közösségi oldalán jelentette be a hírt.
Kijárási tilalmat vezettek be a nigériai Lagosban a tüntetések miatt
Csak az alapvető szolgáltatásokat nyújtó emberek és a mentők tartózkodhatnak az utcán.
Leénekelte a mezőnyt a szegedi egyetemista + videó
Kiss Attila Andor a szegedi Bartók Béla Művészeti Kar másodéves hallgatója a 8. Lav Mirski Nemzetközi Énekversenyen vett részt és kategóriája első díját hozta el.