kíméletes kezelés

2020.09.18. 08:00

Akár egy nap alatt megszabadulhat a kóros visszereitől!

Lézeres-, rádiófrekvenciás- és a legújabb ragasztásos eljárásokat alkalmaz visszér ellen a VeinStream Klinika. Ha a legmodernebb eszközökkel gyógyító magánklinikát választja, akár egyetlen nap is elég lehet a visszér-gyógyulásához!

Szeged PR érsebészeti klinika Tábor utca képen: Dr. Sipka Róbert Fotó: Török János

Fotó: Török János

 

Visszere van? Ne legyintsen rá!

A visszeresség népbetegség, minden második felnőtt ember lábán jelentkezik valamilyen formája, az esztétikai problémát okozó seprű- vagy pókvéna, vagy az életminőséget is rontó, súlyosabb változata. Ez utóbbi akár az életet veszélyeztető alattomos szövődményeket, gyulladást, vérzést, tüdőembóliát okozhat.

A műtéti fájdalmak kiküszöbölése és a gyors felépülés igénye, valamint a robbanásszerű érsebészeti technikai fejlődés együttesen hívták életre a VeinStream Klinikán alkalmazott eljárásokat: a katéteres (endovaszkuláris) visszérsebészetet és a fájdalommentes fagyasztásos lézeres, illetve fagyasztásos injekciós, esztétikus visszérkezelést.

 

 

Menjen biztosra!

  • Az új kezelési eljárásokat részletes ultrahangos feltérképezés előzi meg. Így pontosan meghatározható a visszerességet kiváltó valamennyi ok, megtervezhető a beavatkozás. Ezzel egy esetleges kiújulás valószínűsége is jelentősen csökkenthető.
  • Valamennyi eljárás során folyamatos ultrahang kontroll mellett zajlik a műtét: a kóros visszérszakaszok lezárása, azok eltávolítása helyett.
  • A katéteres technika jelentősen csökkenti a beavatkozás invazivitását (testbe vágás vagy szúrás általi behatolását). A hagyományos műtét altatás igényével és az egy-másfél hónapos felépüléssel szemben a lézeres, rádiófrekvenciás műtét helyi érzéstelenítést, esetleg éber bódítást, rövid altatást, néhány napos lábadozást tesz csak szükségessé. A ragasztásos eljárás még érzéstelenítést sem igényel, az ambuláns műtőből kilépve az élet azonnal mehet tovább.
  • A testszerte, de főleg a lábon megjelenő seprűvénák, valamint az arcon, mellkason kialakuló hajszálér tágulatok kezelése bőrhűtéses érzéstelenítés mellett, NdYag lézerrel és injekcióval történhet.
  • A VeinStream klinika titka

    A szegedi magánklinika modern diagnosztikus és terápiás eszközökkel felszerelt intézet, munkatársai tapasztalt szakemberek. Zonare Ultrahangot, valamint a visszérrendszert láthatóvá tevő infravörös technikán alapuló VeinFinder technikát alkalmaz. Utóbbi kiváló a ClearVein lézeres seprűvéna kezelésére. Mindez biztonságot, felkészültséget, high tech eljárást, harmóniát biztosító környezetben.

    VeinStream Klinika

    6721 Szeged Tábor u. 6/B

    Bejelentkezés / Időpont kérés:

    SMS-ben: +36-70/775-8746

    Mobiltelefonon (16:00-18:00-ig):+36-70/775-8746

     

     

    (x)

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában