PR cikk

2021.09.13. 08:00

Buongiorno! Egy kis Itáliába botlottunk a Lófaránál

Zseniális kis étkezőbe botlottunk a minap a szegedi Dugonics téren, de szerencsénkre már nem először. A körforgalom előtt rögtön, a Lófaránál második alkalommal nyitott meg a Pasta4Kitchen ételbár, amely az olaszos és a mexikói ízek kedvelői mellett egyedi zabkásákat és különleges, újragondolt omletteket is kínál a vendégeknek.

delmagyar.hu

20210903 Szeged PR anyag Képen: Pasa 4 you éterem Fotó: Török János TJ DM Délmagyarország

Fotó: Török János

 

Valóban szinte bele lehet botlani a kis étterembe, annyira jó helyen van. Ráadásul még egy aranyos Vespa robogó is áll az épület előtt, igazi könnyed olaszos életérzést sugallva. A latinos hangulat már az első látogatásunk alkalmával tökéletesen átjött; kellemes zene mellett már reggel minden asztal foglalt volt a teraszon, telt házzal ment az ételbár. A vendégkör vegyes – itt mindenki célcsoport, azaz megtalálja a neki tetsző ételeket és ízeket, ugyanis a latinos ízvilág mellett hagyományos ízekkel, magyaros tésztákkal is meglephetjük magunkat.

A Pasta4Kitchen más egyéb miatt is különleges. Ezt már akkor tudjuk meg, amikor ebédidő előtt a fiúknak van egy kis idejük szusszanni és beszélgetni. Az étterem ötlete három jó barát, Nemes Zoltán séf, Bibók Imre és Laczi István fejéből pattant ki. A fiatalok hárman viszik a boltot, nincs alkalmazott – itt a jól összeszokott baráti társaságnak köszönhetően minden szívvel-lélekkel készül.

A hely különlegességét az adja, hogy mind a reggeli-, mind az ebédkínálat Szegeden egyedi, máshol ilyeneket nem találunk.

És akkor mi is készül itt a Lófaránál, vagyis, a pontosság kedvéért, a Tisza Lajos körút 58. szám alatt? Az igazi olaszos hangulatot erősíti a Vespa mellett az is, hogy itt minden tészta házilag, 100% olasz durumliszt felhasználásával napról napra frissen készül. Kóstoltuk és kijelenthetjük, hogy a házilag készült tésztának teljesen más az ízhatása, mint a klasszikus száraztésztáknak. Zseniális napindító egy különleges zabkása, amelyet sós és édes ízekben is választhatunk. A klasszikus omlettel pedig teljesen új formában találkozhatunk a Pasta4Kitchenben. Hallottatok már a tortillaomlettről? Itt frissen pirított tortillalapba csomagolják a vendég által választott szószból és feltétekből összeállított omlettet, ami egy tökéletes, praktikus és egészséges napindító.

Ebédre a kiválasztott tésztánkat 28-féle feltét és többféle ragu közül választva magunk rakhatjuk össze. A feltétek mind minőségiek, frissek és finomak, amiről mindenki meggyőződhet hétfőtől péntekig 7.30 és 16.30, szombaton pedig 9.30 és 14.30 között a Pasta4Kitchenben a Szeged, Tisza Lajos krt. 58. szám alatt, a Lófaránál! Asztalfoglalás, ételrendelés: +36 62 654 936. Buon appetito!

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában