PR cikk

2021.09.29. 08:00

Csikágó a Stefánián

Több év után, szeptember 30-án újra Blues B.R.Others Show a Hungiban. Blues, féktelen tánc, ritmus és tonika gerjeszt fergeteges hangulatot a legendás szórakozóhelyen. Gyere, mert eszementen fergeteges lesz!

delmagyar.hu

A baráti társaságból alakult különleges zenekar, a Blues B.R.Others Show robbantja fel a csütörtök estét a Stefánián. A szegedi zenekar tagjai – akik külön-külön is az elmúlt egy-három évtizedet jórészt a blues muzsika mámorában töltötték – mindent megtesznek azért, hogy csütörtök este alaposan megtáncoltassák a Hungi közönségét.

Kik a bandatagok?

A helyi zenei élet tündöklő csillagai, akik egyedi feldolgozásokkal színesített, élőzenés blues show-t varázsolnak a Stefániára.

A formáció alkalmi produkciónak indult még az ezredfordulón, de azóta is folyamatosak a fellépéseik. A mai napig minden koncertjük különleges alkalom és nagyszerű szórakozás az igényes élőzene kedvelőinek, bármelyik korosztály számára.

Honnan ismered fel őket?

A napszemüveges, öltönyös, fekete kalapos fenegyerekek libbenő zakójukkal, csillogó cipőjükkel, laza, macsós megjelenésükkel egyszerűen felforrósítják az éjszakát. Ha csütörtökön 19.30-kor felsír a szaxofon, minden porcikádat átjárja a blues.

Nincs menekvés: táncolni akarsz, elszívni egy szivart, inni egy kortyot, és élvezni a lüktető zenét.

Szeptember 30. 19.30 – irány Chicago, irány a Hungi!

Belépő:

ELŐVÉTELBEN (2021. 09. 29-ig): 2000 forintért a Hági udvarban, nyitvatartási időben

HELYSZÍNEN (2021. 09. 30-án): 2300 forint

ASZTALFOGLALÁS: 06-20/333-6220

(x)

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában