PR

2019.02.15. 01:00

Éber bódítással segíti félős betegeit Dr. Görög Gábor

A nagyobb fogászati beavatkozástól rettegők számára jó hír, hogy éber szedáció teszi elviselhetőbbé a kezelést a GGDent Fogászati és Implantációs Központban, ahol a legmodernebb implantációs eljárásokat alkalmazzák. Akár két nap alatt új fogsora lehet!

– A páciens végig ébren van, kellemes, delíriumos állapotba kerül, teljes nyugalmat érez a beavatkozás ideje alatt – magyarázza az éber szedáció lényegét Dr. Görög Gábor, a GGDent Fogászati és Implantációs Központ szájsebész fogszakorvosa, hozzátéve, a nagyobb szájsebészeti beavatkozások során azoknak érdemes élni e lehetőséggel, akik rettegnek a fogorvosi széktől vagy például pánikbetegek.

Az olykor két-három órás kezelésből a páciens semmire nem fog emlékezni, de bódult állapotában minden orvosi utasítást végrehajt. Ez a nyugtatóknak köszönhető, amelyeket vénásan, illetve orron át belélegezve a beavatkozás teljes ideje alatt a fájdalomcsillapító mellett folyamatosan kap a beteg, a hatása pedig az adagolás befejeztével 2-3 perc után fokozatosan elmúlik. A térítési díjas éber szedáció alkalmazását minden alkalommal aneszteziológus szakorvos végzi, így a páciens garantáltan biztonságban érezheti magát – hangsúlyozza Dr. Görög Gábor, aki a legmodernebb fogbeültetési eljárásokat alkalmazza, többek között az úgynevezett all-on-four fogimplantációt.

E technológia egyre nagyobb népszerűségnek örvend a GGDent Fogászati és Implantációs Központban, amit mi sem bizonyít jobban, mint az elmúlt év során elvégzett implantációs beavatkozások folyamatosan növekvő száma.

A 18 év felettieknél alkalmazható all-on-four technológiával készült implantátum akár 20-30 évig is kiszolgálhatja tulajdonosát, és a teljes fogsor akár két napon belül elkészül: a fogeltávolítást követően az implantátumok műtét útján rögtön az állkapocscsontba kerülnek, majd néhány nap múlva ideiglenes, csavaros, rögzített fogpótlást kap a páciens. Ideális esetben a korábbi protézist rögzítik az implantátumokhoz. Az állandó, műanyag fogsor pedig 6 hónap múlva kerül a helyére egyszerű felcsavarozással. Ez idő alatt lehetőleg könnyen rágható ételekkel javallott élni – javasolja a specialista, aki szerint az implantátum rendeltetésszerű használat mellett nem fog eltörni.

Ingyenes tanácsadással és állapotfelméréssel, majd előzetes, nagy felbontású fogászati CT-vel állapítható meg, hogyan kivitelezhető az akár 1-2 óra alatt elkészülő fogsor, ezért minden páciens egyedi árakkal találkozik. A sikeres eljárás után az orvos negyedévente szakszerűen kitisztítja a pótlásokat és a csavarokat, dentálhigiénés munkatársuk pedig megtanítja a speciális fogselyemhasználatot.

Elérhetőségek:

GGDent Fogászati és Implantációs Központ

Bejelentkezés: +36-30/447-4343

Szeged, Szent-Györgyi Albert u.45. fsz.1.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában