Hallgassa élőben!

Első magyar cégként nemzetközi díjat kapott a szegedi PC Trade Systems

Huszonhétezer partnere közül ítélte meg legérdemesebbnek a PC Trade System Kft.-t A Fujitsu legjobb nagykövete díjra a nemzetközi információtechnológiai vállalat.

Európai, afrikai, indiai, és közel-keleti viszonteladókat előzött meg a PC Trade Systems Kft., amely a magyar cégek közül elsőként nyerte el a Fujitsu legrangosabb elismerését. Az „EMEIA Best Fujitsu Channel Ambassador”, azaz „A Fujitsu legjobb nagykövete az EMEIA (Európa, Közel-Kelet, India és Afrika) régióban” címet minden évben azok a partnerek kaphatják meg, akik valamilyen szempontból kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
 

Ahogy Dave Hazard, a Fujitsu egyik alelnöke fogalmazott: „A díjat a PC Trade Systems a Fujitsu termékekre való összpontosításért érdemelte ki, amely a legmagasabb szintű termékhűséggel, korrektséggel, kommunikációval és csapatmunkával párosul”. A rangos elismerést a magyar információtechnológiai vállalat ügyvezetője, Tóth Gábor vette át a müncheni Fujitsu Forumon. A közgazdász végzettségű cégalapító gratulált mindenkinek, aki bármilyen módon részt – akár a legkisebbet is – vállalt ennek a díjnak az elnyerésében az immár ötven főt foglalkoztató PC Trade Systemsnél.

A szegedi fióktelepű vállalkozás nemcsak a Fujitsu iránt elkötelezett, de a társadalmi felelősségvállalásból is kiveszi a részét. Ennek szellemében ösztöndíjat alapított például a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán, hogy ezzel támogassa a tehetséges hallgatókat. Emellett a PC Trade Systems megszervezte a kelet-európai régióban kiemelkedő csúcstechnológiai kiállítást, a SzeBIT-et, melyen közreműködött a cég abban, hogy az ÁGOTA Alapítvány pártfogása alatt álló, nehéz sorsú fiatalok laptopot kapjanak a továbbtanulásuk segítése érdekében. A jövő szakembereinek felkészítéséhez pedig az iskolák jobb, korszerűbb informatikai felszereltségének biztosításában is elhivatott a PC Trade Systems. Teszi mindezt akár Fujitsu termékekkel, amelyeket ezúttal már a magyarországi forgalmazók közül elsőként A Fujitsu nagykövete az EMEIA régióban cím birtokában ajánlhatnak.

(X)
Továbbjutott a Chelsea, angol házidöntő lesz
A Lőw Zsolt személyében magyar másodedzőt foglalkoztató londoniak találatait Timo Werner és Mason Mount szerezte.
Fitch: Közép- és Kelet-Európa adósosztályzatai átvészelték a koronavírus-sokkot
A magyar gazdaság kilábalása előbb indul, mint a többi közép-európai EU-gazdaságé, mivel a magyarországi oltási program is előbbre tart, mint a térség többi országában.
Ezért találkozott Karikó Katalinnal Merkely Béla, a Semmelweis Egyetemen
Karikó Katalin biokémikus szerdán ellátogatott a Semmelweis Egyetem Városmajori Klinikájára, ahol találkozott Merkely Bélával, az intézmény rektorával.
Orbán Viktor: ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia
Brüsszel a mai formájában nem alkalmas arra, hogy megfelelő válaszokat adjon az emberek problémáira.
Horváth Ferenc marad a Budapest Honvéd vezetőedzője
Nehéz helyzetben vette át az együttest, de teljesítette, amit vállalt: bent tartotta a csapatot az NB I-ben.
Stumpf István: az Orbán-szabály a politikai tudás foglalata
A miniszterelnök nem szereti az intézményeket, ő az embereket szereti, és világossá tette, hogy mindent megtesz Európa keresztény gyökereiért.