Hallgassa élőben!

Első magyar cégként nemzetközi díjat kapott a szegedi PC Trade Systems

Huszonhétezer partnere közül ítélte meg legérdemesebbnek a PC Trade System Kft.-t A Fujitsu legjobb nagykövete díjra a nemzetközi információtechnológiai vállalat.

Európai, afrikai, indiai, és közel-keleti viszonteladókat előzött meg a PC Trade Systems Kft., amely a magyar cégek közül elsőként nyerte el a Fujitsu legrangosabb elismerését. Az „EMEIA Best Fujitsu Channel Ambassador”, azaz „A Fujitsu legjobb nagykövete az EMEIA (Európa, Közel-Kelet, India és Afrika) régióban” címet minden évben azok a partnerek kaphatják meg, akik valamilyen szempontból kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
 

Ahogy Dave Hazard, a Fujitsu egyik alelnöke fogalmazott: „A díjat a PC Trade Systems a Fujitsu termékekre való összpontosításért érdemelte ki, amely a legmagasabb szintű termékhűséggel, korrektséggel, kommunikációval és csapatmunkával párosul”. A rangos elismerést a magyar információtechnológiai vállalat ügyvezetője, Tóth Gábor vette át a müncheni Fujitsu Forumon. A közgazdász végzettségű cégalapító gratulált mindenkinek, aki bármilyen módon részt – akár a legkisebbet is – vállalt ennek a díjnak az elnyerésében az immár ötven főt foglalkoztató PC Trade Systemsnél.

A szegedi fióktelepű vállalkozás nemcsak a Fujitsu iránt elkötelezett, de a társadalmi felelősségvállalásból is kiveszi a részét. Ennek szellemében ösztöndíjat alapított például a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán, hogy ezzel támogassa a tehetséges hallgatókat. Emellett a PC Trade Systems megszervezte a kelet-európai régióban kiemelkedő csúcstechnológiai kiállítást, a SzeBIT-et, melyen közreműködött a cég abban, hogy az ÁGOTA Alapítvány pártfogása alatt álló, nehéz sorsú fiatalok laptopot kapjanak a továbbtanulásuk segítése érdekében. A jövő szakembereinek felkészítéséhez pedig az iskolák jobb, korszerűbb informatikai felszereltségének biztosításában is elhivatott a PC Trade Systems. Teszi mindezt akár Fujitsu termékekkel, amelyeket ezúttal már a magyarországi forgalmazók közül elsőként A Fujitsu nagykövete az EMEIA régióban cím birtokában ajánlhatnak.

(X)
Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán
A címvédő és éllovas Ferencváros 0-0-s döntetlen játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
A vakcinaínség ellen tiltakoztak Szarajevóban
Bosznia-Hercegovina eddig meglehetősen kevés oltóanyaghoz jutott.
Kásler: célszerű egy járványellenes nemzeti programot is kidolgozni
A program az újabb járvány és a mutánsok terjedésének megelőzését, valamint a várható kezelést is szolgálja.
Online pizsamapartin derülnek ki Mátyás király és Da Vinci titkai
A gyerekek játékos módon kerülnek közelebb a történelemhez, észrevétlenül sajátítanak el új ismereteket.
Gulyás Michelle győzött Szófiában
Alekszejev Tamara hatodik, Guzi Blanka 17., Simon Sarolta pedig 33. lett.
Nem lehet elég korán hozzászokni
Nem mindegy, hogy miből mennyit eszik a gyerek, és az sem, hogy mozog-e eleget, hiszen ezek alapozzák meg az egészségét a későbbiekre.