Fedezze fel az őszi Lövért!

Színpompás természet és határtalan nyugalom várja a soproni Lövérek közepén! Őszi szünet, wellness, foglaljon most!

Számtalan érvünk van arra, miért is érdemes ősszel Sopronba jönni. Vágyunk a természet ezer színbe forduló szépségére, szeretjük az utószezon nyugalmát, nyakunkon az őszi szünet, vagy éppen léböjtre vállalkoznánk még a téli évszak előtt. Ki ezért, ki azért szereti a szeptemberi és októberi indián nyarat, érdemes hát előre gondolkodni és megtervezni, hogyan kapcsolódhatnánk ki a legjobban a forró kánikulát követő hetekben, hónapokban. A szeniorokat a népszerű 5 éjszakás program a hétköznapokon tölti fel, a családoknak a hétvégéket érdemes becélozniuk.

Az őszi természet, ami körülvesz minket Sopron tetején, végtelen nyugalmat és békét sugároz. A napi séták során gyönyörködünk a természet színeiben, élvezzük a napsugarak meleg fényét és a mozgás örömét. Amikor a téli álomra készülődő erdő még utoljára minden kincsét elénk teríti, érdemes minél többet a természetben tartózkodni. Teleszívni magunkat friss, tiszta levegővel, és mozogni, ahogy nekünk tetszik. Séta, kocogás vagy túra, kinek-kinek a kondíciója és a kedve szerint. A Hotel Lövér változatos erdei környezete mindenkit természetjárásra buzdít. Ne álljunk ellen a vezetett túráknak, a csoportos mozgásprogramoknak, vagy a kellemes tanösvényeknek az erdőben!

Betervezhetjük a család pihenését az őszi szünetre már most, hogy biztosítsuk magunknak a szállodai szobák kényelmét és a családi programok örömét. Jó lesz szaladgálni az erdőben, teázni a szállodai lobbyban, masszázst foglalni a wellness központban a szálloda tetején. Felfrissülhetünk és kirándulhatunk a környéken, válogathatunk a büféasztal finomságai között, élvezhetjük a családi együttlétet. Az őszi szünet nagy attrakciója már hosszú évek óta a Familypark őszi Halloween hangulata. Főleg a gyermekek kapnak előszeretettel az alkalmon, hogy boszorkányos és ijesztő ruhákat öltsenek és kivájt tökökből lámpásokat készítsenek. Az iskolai őszi szünet napjaiban is egymást érik a borzongós, maskarás Halloween foglalkozások Szentmargitbányán, amit nem érdemes kihagyni!

Az idei tavasszal érkező világjárvány sajnos elvitte a megszokott tavaszi böjtkúrák lehetőségét, ám szeptembertől – amennyiben a vírushelyzet megengedi – újra megkezdődhetnek a léböjtkúrák a soproni fenyveserdő közepén. Az őszi méregtelenítés célja nem csupán a szervezetünk megtisztítása, de leginkább az immunrendszerünk megerősítése, a télre való felkészítése. Egészséges erdei környezetre, frissen facsart levekre, kényeztető kezelésekre, forró szaunákra, vidám mozgásprogramokra, erőt adó böjtös levesekre és kedves gondoskodásra biztosan számíthatnak mindazok, akik ősszel igent mondanak egy méregtelenítő, salaktalanító, karcsúsító léböjtkúrára – Lövér módon.

Az őszi pihenés a nyugalomról és a harmóniáról szól. Arany napoknak is hívjuk, talán a fények meleg árnyalatai, a boldog mosollyal befogadott napsugarak miatt. Ez az időszak a kényeztetésről szól. Tegyünk meg mindent testünk-lelkünk őszi kikapcsolódása és feltöltődése érdekében, erdei kirándulásokkal, masszázsokkal, gasztronómiai élményekkel. Akár hétvégére érkeznek, akár hosszabb időre, mindig szeretettel vár kicsiket és nagyokat a soproni fenyveserdő.

www.hotellover.hu

(x)

szponzorált tartalom
Az EESZT segít mindenkinek
Több száz migránst tartóztatott fel a marokkói haditengerészet
A csónakokban utazó emberek legtöbbje fekete-afrikai volt, őket marokkói kikötőkhöz szállították orvosi ellátásra.
Elkezdődött a 13. Szent Gellért Fesztivál - Galéria
Kelemen Barnabás, Kokas Katalin, Palojtay János és Horti Lilla előadásával kezdődött el szeptember 24-én a dómban, a 13. Szent Gellért Fesztivál. A jelenlévők válogatott dalokat hallhattak Schumanntól, Mendelssohntól, Brahmstól és Mozarttól is.
Tizenegyespárbaj után győzte le a Reims csapatát a Fehérvár
A magyarok négyszer találtak a kapuba, az ellenfél csapata csak egyszer.
Övezeti besorolást kaptak a nemzeti parkok
A rendszert elsőként Magyarország legrégebbi nemzeti parkjában, az 1973-ben létesített Hortobágyi Nemzeti Parkban alkalmazták.
A II. világháborús hősökre emlékeztek Makón
Az eddig ismert 155 makói mártír mellé most jelképesen hazatért még egy, a 31 évesen elesett Sirokmán József is.
Salvini tagadja, hogy bűncselekmény lett volna a migránscsoport tavalyi megállítása
A több mint ötvenoldalas dokumentumot a Liga párt vezetőjének ügyvédei nyújtották be a szicíliai Catania bíróságán.