PR

2021.05.04. 08:00

Felújítaná otthonát? Csak tudatosan! Ajtó, ablak, árnyékolástechnika

Ha otthona felújításában gondolkodik, ne csak az új kanapé kiválasztására szánjon időt, hanem törekedjen a tudatos nyílászáró-választásra is! A mai kor követelményeinek megfelelő nyílászárót sokan kínálnak, de az ügyfél minden igényét kielégítő megoldásokat csak kevesen. Az egyik ilyen szaküzlet a Primablak Plus Kft.

delmagyar.hu

Adobe Photoshop PDF

– Sokszor javarészt építész által támasztott műszaki követelményekkel találkozunk, de háttérbe szorul a legfontosabb szempont, az ügyfél kívánsága. Pedig a több évtizedre tervezett nyílászáró a lakótér használójának igényét is hivatott kielégíteni – mondja Kremer Tamás, a Primablak Plus Kft. ügyvezetője, aki éppen ezért azt javasolja ügyfeleinek, hogy felejtsék el a 20–30 éve berögzött szokásokat!

A nyílászáró-technológiák az elmúlt években nemcsak a gyártástechnológiát és a felhasznált alapanyagokat tekintve változtak sokat, hanem a beépítési szolgáltatásban is. Ezzel válik teljessé a szaküzlet által nyújtott szolgáltatás. A Primablak Plus Kft. maximálisan feltérképezi az ügyfél elvárásait, és teljes körű megoldással szolgál a felmerülő külső és belső nyílászáró, árnyékolástechnikai megkeresésre – legyen szó új építésű ingatlanról vagy felújításról.

– Az átgondolt, megtervezett ablakcsere nem csupán a 3 rétegű üveg alkalmazásából áll. Érdemes előre átgondolni, hogy a most beépítendő nyílászárók mellé milyen egyéb kiegészítők kerülnek (például külső és belső árnyékoló), illetve milyen későbbi építészeti korszerűsítéshez (homlokzati hőszigetelés) igazodnak majd az új ablakok. Nem szabad megfeledkezni a meglévő épület gázberendezéseinek biztonságos működéséről sem – tanácsolja a szakember.

– Nem szabad továbbá a kivitelezés végére hagyni a beltéri ajtó falnyílásainak megtervezését, kivitelezését, ugyanis az ajtók a válaszfalépítés pontos meghatározói. Így az utólag beépíthető tokszerkezettel készülő beltéri ajtók a kivitelezés legvégső fázisában kerülnek a helyükre, és nem kell a kifestett, kész lakás falszerkezetén módosítani. Így lesz gondtalan a beltéri ajtó beépítése – fogalmaz az ügyvezető.

A Primablak Plus Kft. a beépítések előkészítésénél gyakori helyszíni szemrevételezést és többszöri helyszíni konzultációt tart azért, hogy minél tökéletesebb végeredmény születhessen.

Az online világ nem ad lehetőséget minden megoldás felvázolására, ezért a szegedi szaküzlet számára fontos a személyes kapcsolattartás. Sokszor a személyes megbeszélésen merülnek fel olyan új szempontok, amelyek addig rejtve maradtak. Minden érdeklődőnek érdemes szétnézni szegedi bemutatótermükben, természetesen a biztonságos járványügyi intézkedések mellett.

A vezető nyílászáró-gyártóművek és árnyékolástechnikai beszállítók évről évre újabb termékmegoldásokkal jelentkeznek, így a Primablak Plus Kft. termékválasztéka is folyamatosan bővül. Legnépszerűbb termékeik az Oknoplast műanyag és alumínium nyílászárók, a Schlotterer külső árnyékolók, a Selt pergolarendszerek, valamint a Hörmann beltéri faajtók. (X)

Bemutatóterem:

6724 Szeged,

Kossuth Lajos sgt. 53.

Tel.: +36-62/311-165

Mobil: +36-30/206-7389

 

Címkék#PR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában