Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Haloo.hu: végtelen szabadság verhetetlen tarifadíjakkal

Ingyen készülék, korlátlan díjcsomag hűségnyilatkozat nélkül, a jelenlegi piaci ár feléért: ez a haloo.hu. A lakossági ajánlat alacsony tarifadíjak mellett ad flottaépítési lehetőséget és annyi internetet, amennyire szükség van.
Haloo.hu elnevezésű márkanév lakossági kínálatával tör be a telefonos flotta piacra. Célja, hogy az eddig a köztudatban lévő lehetőségek mellett nyújtson komplett csomagkínálatot – a jelenlegi piaci árak feléért.

A haloo.hu mottója: „A család flottája", nem véletlenül – magyarázza Herczeg Tamás, a cég ügyvezetője. Felfutóban lévő lakossági szolgáltatásuk a családra épít: annyi internetet ad, amennyire szükség van, olyan percdíjakat és tarifákat, amelyek minden előfizetőt arra sarkallnak, hogy flottát építsen maga köré – így annak tagjai ingyen beszélhetnek egymással.

Sőt, a haloo.hu figyelembe veszi, hogy mindenkinek más telefonálási szokásai vannak, így az egy flottába tartozók más-más csomagokkal rendelkezhetnek. Kártyafüggetlen készülékeivel bármilyen SIM-kártya használható, a számhordozás nem gond. Nincsenek rejtett költségek, az ügyfél bármikor felmondhatja előfizetését, hiszen nem kell hűségnyilatkozatot kötnie.
 
„Korrekt, pontos, segítőkész" – írja a püspökladányi Tóth Attila a haloo.hu weboldalán. De több jelenlegi partner visszajelzése is önmagáért beszél. „Sok-sok internetet szerettem volna úgy, hogy mellette a percdíj is kedvező legyen. Itt megtaláltam! Több mint 5 és fél órát beszélgethetek, a percdíj is csak 5,7 Ft, és most már végre van 50 GB internetem mindössze 7000 forintért. A legjobb választás!" – írja a haloo.hu honlapján a kecskeméti Valkai Imre. Ugyancsak kecskeméti előfizetőként jegyezte meg Kovács Tamás: „Szinte észre sem veszem, hogy van mobilszolgáltatóm, mert hiba nélkül üzemelnek. A tarifadíjak messze a legjobbak." A bajai Balázs Róbert is szívesen ajánlja ismerőseinek, mert nagyon olcsónak és jónak tartja a szolgáltatást.
 
„Nekem nagyon bejött" – meséli Jántó Zoltán Budapestről. „Kiváló minőségű Telekom-hálózatot használhatok, amelynél sosem tapasztaltam térerőhiányt vagy lassú netet. A használati feltételek sokkal kedvezőbbek, mint ha magánszemélyként szerződnék le egy szolgáltatóval. Soha nem kell izgulnom egy hosszabb beszélgetés után, hogy ez vajon mennyibe fog kerülni a hó végén, amikor majd kiszámlázzák. Azokkal pedig, akik már jól döntöttek, és bent vannak a csoportban, teljesen ingyen beszélhetek. Nem is értem, miért nincs már mindenki ebben a társulásban Magyarországon…"
 
A haloo.hu nem önálló mobilszolgáltató, de a partner, amely szolgáltatóként mögötte áll, az ország legjobb hálózatával rendelkezik. A haloo.hu-n keresztül mindegyik ügyfélnek annyi előfizetése lehet, amennyit csak szeretne. Az előfizetési díj bármilyen belföldi vezetékes vagy bármilyen nem emelt díjas mobil irányba lebeszélhető. Csomagajánlataik nem csak a haloo.hu oldalon érhetőek el, szegedi és kecskeméti irodával is rendelkeznek. A Tisza Palotában teljes munkaidőben ügyfélszolgálati iroda várja az érdeklődőket.

 
Elérhetőségek:
www.haloo.hu
6723 Szeged,
 Felső Tisza-part 31–34/G 1/1
+36-30/838-8838

(x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerezzen forrást a megújult Kamarai Pénzügyi Alapokból

Szerezzen forrást a megújult Kamarai Pénzügyi Alapokból
Minden eddiginél kedvezőbb feltételek mellett juthatnak visszatérítendő, kamatmentes támogatáshoz a… Tovább olvasom