Has megtelik, szem jóllakik – mi az?

2019.09.18. 00:00

Has megtelik, szem jóllakik – mi az?

A Tisza River. Évek óta roppant népszerű lagzihelyszín a 10 esztendős étterem- és rendezvényhajó, hétköznapokon pedig céges rendezvények, koktélpartik, állófogadások páratlan helyszínéül szolgál.

 

A vízen ringatózó Tisza River úszómű csupán kőhajításnyira van a szegedi belváros zajától. A Tisza, a Felső Tisza-part látványa, csendje és nyugalma magával ragadja az ide látogató éhes és szomjas vendéget.

Saját konyhája minimum 40 főtől baráti társaságok, munkahelyi közösségek, állófogadások, családi rendezvények számára készíti el az egyedi igények szerinti menüt. Hétvégenként évek óta közkedvelt lakodalmi helyszín a korábban sokáig diszkóként is üzemelő Tisza River.

Ősztől hétköznaponként kisebb-nagyobb társaságok fogadására rendezkedik be. Tágas kinti részében akár 200 fő tud kényelmesen szórakozni és gyönyörködni a tájban. A benti helyiségben állófogadások alkalmával 250 főt, ültetett étkeztetésnél maximum 150 főt tud fogadni.

– Modern hangtechnikával, vetítővászonnal, projektorral gyakorlatilag mindenféle előadás kiváló helyszíne lehet. Azok a cégek is megtalálják itt számításukat, amelyek unják a belváros zsúfoltságát és zaját, helyette valami egészen újat és érdekeset szeretnének nyújtani vendégeiknek, és szívesen választják a természet szépségét, a tiszai csöndet egész napos konferenciák, tematikus esték, év végi partik, rendezvények helyszínéül – magyarázza Zsurka Péter, a Tisza River üzemeltetője.

Az egyedi helyszín télen-nyáron rendelkezésre áll, előzetes bejelentkezés alapján szolgálja ki az oda betérőket. A parkolás a rakparton ingyenesen megoldott.

Akik jártak már itt lakodalmak alkalmával, csak megerősíteni tudják, hogy a jól felszerelt konyha és a táncparkett a nagyobb mulatságokat is remekül kiszolgálja. Az egyedi környezet, a változatos nemzetközi konyha, az igényes környezet, a lenyűgöző látkép és a remek kiszolgálás a Tisza River igazi erőssége.

További információ található és kérhető a weblapon valamint a Facebook Tisza River Étterem- és Rendezvényhajó oldalán.

 

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában