Has megtelik, szem jóllakik – mi az?

A Tisza River. Évek óta roppant népszerű lagzihelyszín a 10 esztendős étterem- és rendezvényhajó, hétköznapokon pedig céges rendezvények, koktélpartik, állófogadások páratlan helyszínéül szolgál.

 

Has megtelik, szem jóllakik – mi az?

A vízen ringatózó Tisza River úszómű csupán kőhajításnyira van a szegedi belváros zajától. A Tisza, a Felső Tisza-part látványa, csendje és nyugalma magával ragadja az ide látogató éhes és szomjas vendéget.

Saját konyhája minimum 40 főtől baráti társaságok, munkahelyi közösségek, állófogadások, családi rendezvények számára készíti el az egyedi igények szerinti menüt. Hétvégenként évek óta közkedvelt lakodalmi helyszín a korábban sokáig diszkóként is üzemelő Tisza River.

Has megtelik, szem jóllakik – mi az?

Ősztől hétköznaponként kisebb-nagyobb társaságok fogadására rendezkedik be. Tágas kinti részében akár 200 fő tud kényelmesen szórakozni és gyönyörködni a tájban. A benti helyiségben állófogadások alkalmával 250 főt, ültetett étkeztetésnél maximum 150 főt tud fogadni.

– Modern hangtechnikával, vetítővászonnal, projektorral gyakorlatilag mindenféle előadás kiváló helyszíne lehet. Azok a cégek is megtalálják itt számításukat, amelyek unják a belváros zsúfoltságát és zaját, helyette valami egészen újat és érdekeset szeretnének nyújtani vendégeiknek, és szívesen választják a természet szépségét, a tiszai csöndet egész napos konferenciák, tematikus esték, év végi partik, rendezvények helyszínéül – magyarázza Zsurka Péter, a Tisza River üzemeltetője.

Has megtelik, szem jóllakik – mi az?

Az egyedi helyszín télen-nyáron rendelkezésre áll, előzetes bejelentkezés alapján szolgálja ki az oda betérőket. A parkolás a rakparton ingyenesen megoldott.

Akik jártak már itt lakodalmak alkalmával, csak megerősíteni tudják, hogy a jól felszerelt konyha és a táncparkett a nagyobb mulatságokat is remekül kiszolgálja. Az egyedi környezet, a változatos nemzetközi konyha, az igényes környezet, a lenyűgöző látkép és a remek kiszolgálás a Tisza River igazi erőssége.

Has megtelik, szem jóllakik – mi az?

További információ található és kérhető a weblapon valamint a Facebook Tisza River Étterem- és Rendezvényhajó oldalán.

 

(X)

Hozzászólások

Megkezdte prágai működését a GreenGo magyar autómegosztó
Száz darab VW e-up! elektromos gépkocsi állt forgalomba.
Bravúros győzelmet aratott a Hawks (videó)
Trae Young karriercsúcsot jelentő 50 ponttal segítette győzelemhez az Atlanta Hawks csapatát a jóval esélyesebb Miami Heat ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.
Húsz határsértőt fogtak a rendőrök
A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. Egy cseh férfi ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.
A GDPR millió dolláros kérdése: mit is kell megvédeni?
Bár értünk van, személyes adataink védelmére hozták létre, mégis sokszor felesleges tehernek tűnik.
Véget ért a Lightning győzelmi sorozata
A házigazda Vegas Golden Knights csütörtökön 5-3-ra nyert a Tampa Bay Lightning ellen, megszakítva ezzel a vendégek tizenegy mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatát az észak-amerikai jégkorongligában (NHL).
Szobrot állítottak Pelének (videó)
A Brazil Labdarúgó Szövetség székháza előtt csütörtökön avatták fel az életnagyságú szobrot.