Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Használható nyelvtudás – gyorsan!?

2009. január elsejével új iskolájában kezdte meg a nyelvoktatást a MATRIX Nyelv Kft. (Szeged, Pulcz u. 12.), mely váltást az addigi tanulói létszám mindeddig nem tapasztalt növekedése eredményezte. Az eredményes oktatási módszernek köszönhetően Szegeden kívül Kecskeméten és Budapesten is elérhetővé vált a nyelvtanulás ezen módszere. Az iskola helyszíne új, de az oktatás a régi!

A REXAMO oktatási módszer, azaz a relaxációs alapú multimédiás nyelvoktatás továbbra is nagy érdeklődéssel bír, melyet a gyors, hatékony és igen eredményes nyelvtudás elérésének köszönheti. Ma már az angol és német nyelven túl, a franciát és olaszt tanulni vágyóknak is megoldást nyújt a REXAMO. Ezen módszerrel egyéni tanulási forma valósulhat meg, a tanuló idejéhez és a haladási üteméhez maximálisan alkalmazkodva. A relaxációs órákon megszerzett tudást a következő alkalommal egyénre szabott tanári óra követi, ahol a hagyományos tanulástól eltérően zajlik a „tanulás". A módszer hatékonyságát kellőképpen bizonyítja azon tanulói sikerek, akik 80, illetve 120 óra alatt államilag elismert alapfokú, komplex nyelvvizsgát tettek, igazolva ezzel is a REXAMO módszer egyediségét. „Egy olyan hatékony módszert sikerült találnom, amivel magolás, szótárazás nélkül, első próbálkozásra sikeres nyelvvizsgát tehettem"- írja egy olyan tanuló, aki a módszernek köszönhetően ma már egy angol középfokú és egy német alapfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

MATRIX Nyelv Kft. (Szeged, Pulcz u. 12.)
MATRIX Nyelv Kft. (Szeged, Pulcz u. 12.)

www.rexamo.com weboldalon) lehetőség nyílik az egyéni és csoportos oktatási módszer kipróbálására, saját élményű nyelvtanulás megtapasztalására, hacsak egy órára is. Ha ezen a napon a résztvevők vagy bármely jelen lévő családtagjuk beiratkozik egy tanfolyamra, az akár 50 százalékos kedvezményt (alapárra és meghatározott tanfolyamra vonatkozóan) is kaphat annak díjából.

a Nyelviskola mindazon jelentkezők számára, akik a júliusban induló 60 órás nyelvvizsga felkészítő tanfolyamon részt vesznek és bemutatják Hűségkártyájukat, átvállalja a szeptemberi nyelvvizsga díját. Ezen akciónak is köszönhetően igen nagy az érdeklődés a felkészítő tanfolyamra. Mindazok, akik még szeretnének jelentkezni, továbbá érvényesíteni kívánják a nyelvvizsga díjra vonatkozó kedvezményt, ha sietnek, még csatlakozhatnak a júliusi indulású csoporthoz.

A Nyelviskola számos nyári kedvezményes nyelvtanulási csomagokat hozott létre, melyek közül mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb, élvezetes nyelvtanulást nyújtó csomagot. Ehhez nincs más tennivalója, csak jelezni nyelvtanulási szándékát a www.rexamo.com vagy villam.rexamo.com weboldalon, vagy a 70/327-2146-os telefonszámon, melyet követően a Nyelviskola felveszi Önnel a kapcsolatot, és személyes tanácsadás keretében, egyénre szabottan vezeti el Önt a céljai eléréséhez, „Betápláljuk a világnyelveket Önnek!".

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stüszi Vadász Étterem

Az Illés Panzió és Stüszi Vadász Étterem 2004-től 13 szobával és egy 50-50 fős vadászétteremmel és konferencia teremmel működik. Tovább olvasom