PR

2021.03.03. 08:00

Kapja vissza mozgékonyságát a Heartway elektromos mopedekkel!

A Heartway típusú elektromos moped és kerekesszék visszaadhatja a közlekedés szabadságát mindazoknak, akik járási nehézséggel kénytelenek együtt élni.

delmagyar.hu

Abban a pillanatban, hogy a helyváltoztatás már egyéb, mozgást segítő eszközökkel nem valósulhat meg, igencsak lényegessé válik egy hosszú távú megoldás keresése. Ez egyáltalán nem hiábavaló feladat, és korántsem teljesíthetetlen. Az elektromos moped azoknak tökéletes választás, akik szabadon tudják mozgatni a felső végtagjaikat, ezzel biztosítva az eszköz biztonságos irányítását. Ám mindazoknak, akik felső végtagi bénulással vagy egyéb akadályozottsággal rendelkeznek, elengedhetetlen a joystick által vezérelhető rendszer garantálása, ami által az elektromos kerekesszék könnyedén irányíthatóvá válik. Az irányítóegység egyik legfontosabb pozitívuma, hogy több módon is paraméterezhető. Egyrészt mind a jobb, mind a bal oldalra felszerelhető, az egyéni igényeknek és szükségleteknek megfelelően. Másrészt oldalra kihajtható, illetve egyénileg beprogramozható, ezzel praktikusabbá, kényelmesebbé varázsolva a vezérlést.

A HW-2020 azonnali összecsukható elektromos kerekesszék a világ egyik legkönnyebb elektromos kerekesszék-modellje, és pillanatok alatt összecsukható! A széket egy könnyen kezelhető joystick vezérli, amely bal vagy jobb oldalon is elhelyezhető. 12 hüvelykes hátsókerék-meghajtó rendszerrel tervezték, hogy leküzdje a nehéz terepeket, például a dombokat és a rámpákat, és zökkenőmentes haladást biztosít. A HW-2020 elektromos kerekesszék maximálisan 6 km/h sebességet érhet el, és 25 km-t is megtehet teljesen feltöltött akkumulátorral. A felhasználói biztonság növelése érdekében elektromágneses fékeket, vészfékeket és állítható biztonsági övet szereltünk fel. Az komfortérzetet a több dőlésszögben állítható ülés, illetve a le- és felszerelhető karfa is növeli; utóbbi a ki-, illetve beszállást hivatott megkönnyíteni. A biztonságos közlekedést jelzőfény, irányjelző és hangjelzés támogatja. A gördülékeny előrehaladást az ülés alatt elhelyezkedő akkumulátorok biztosítják, amelyek egyetlen feltöltéssel, sík terepen, több mint 25 km-en keresztül hajthatják az elektromos kerekesszék motorját.

Ár: 650.000 Ft + áfa

PF7 Royale elektromos moped: nagyobb testű, rendkívül kényelmes, csúcsminőségű elektromos moped. A moped számtalan extra kiegészítő funkcióval rendelkezik, ami komfortosabbá teszi a használatát. Ilyen kiegészítő funkció pl. a kilométer-számláló, a hőmérséklet-kijelző, a digitális óra; továbbá a tükrökön, valamint a mopeden elöl és hátul is LED-lámpa van felszerelve.

Egyedi támogatásra is beadható! Ár: 1.200.000 Ft + áfa

S12 VITA elektromos moped: masszív, nagy teherbírású, kisebb kialakítású moped. A moped teljesen lengéscsillapított, aminek segítségével rázkódásmentesen lehet közlekedni vele, növelve a komfort- és biztonságérzetet. Folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, amely folyamatosan tájékoztatja a felhasználót a többi között az időről, a hőmérsékletről, a sebességről, valamint az utazási távolságról. Fejlett öndiagnosztikai rendszerének köszönhetően használat közben figyelmeztet az esetlegesen felmerült hibákról. Az ülések oldaltartása kimagasló.

Egyedi támogatásra is beadható! Ár: 999.000 Ft + áfa

S19 Brio: összecsukható, nagyon praktikus elektromos moped. A moped egyszerű, egykezes csukó-nyitó mechanizmussal van felszerelve (kevesebb mint 6 másodperc alatt nyitható, zárható). Összehajtott állapotban a kerekek miatt könnyedén gördül, mint egy utazóbőrönd. Az első két kerék közel helyezkedik el egymáshoz, hogy szoros fordulási kört hozzon létre, így ideális beltérben és bevásárlóközpontokban is. A váz és a kormányrúd tartós alumíniumból készült, illetve lítiumakkumulátorral rendelkezik, amelyet lopásgátlóval ellátott fedél borít.

Egyedi támogatásra is beadható! Ár: 650.000 Ft + áfa

Érdeklődés: 06-70/590-5306

 

 

 

(x)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában