Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Kell-e mosni fogászati hidat és koronát?

Sokan úgy gondolják, hogy mivel a korona egy műfog, ami nem tud szuvasodni, nem is kell olyan gondosan ápolni, mint egy normál fogat, ez azonban nem így van. Amennyiben a szájhigiéné nem megfelelő, ínygyulladás alakulhat ki, amelynek következtében meglazulnak a fogak, így a rajtuk ülő korona is instabillá válik.

Sokszor a koronákat és hidakat nem azért kell 8-10 évente pótolni, mert elkopnak, hanem mert az azokat tartó fog állapota romlik, vagy pedig az azt körülvevő fogágy elsorvad.

A féléves kontroll alkalmával az is megállapítható, hogy az esetleges változások az ínyben vagy a fogban igényelnek-e apróbb beavatkozást, amely jelentősen megnövelheti a korona/híd élettartamát, ezáltal a későbbiekben nagyobb költségektől kímélhetjük meg magunkat.

Amennyiben a meglévő pótlásainkat hosszú ideig meg kívánjuk őrizni, figyeljünk oda a megfelelő szájhigiéné betartására, és félévente menjünk el egy kontrollra a fogorvosunkhoz!
 
Családi fogászatunk ehhez nyújt most segítséget, hiszen Családi állapotfelmérő csomagunkkal most 24.000 Ft helyett 6.000 Ft-ért 2 fő is tehet az egészségéért! A csomag tartalma: állapotfelmérés, panorámaröntgen góckutatással. Részletek >>

2018. február 28-ig 20% kedvezményt nyújtunk fogászati hidakra és koronákra! Részletek >>
 
Foglalja le időpontját a 06-20/289-0778-as telefonszámon!
www.globecentre.hu
(X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Z(s)eppelin Körutazások 2018-ban is!

Z(s)eppelin Körutazások 2018-ban is!
Megjelent a Z(s)eppelin Utazási Iroda legújabb katalógusa, telis-tele újdonsággal, megannyi ránk… Tovább olvasom