Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Kiváló Mentorok a ContiTech Szegednél

Idén kezdte meg 10. jubileumi szemeszterét az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogram, melynek alkalmából díjjakkal köszönték meg a mentorok önkéntes munkáját.

Nem csak a Szegedi Tudományegyetemen, hanem hazánkban is az egyik legsikeresebb kezdeményezés az Alumni mentorprogram, amelyben az egyetem jelenlegi hallgatóit a már végzett szakemberek segítik, átadják szakmai tapasztalataikat, tudásukat. A Continental szegedi telephelye szoros kapcsolatot ápol az egyetemmel, a Mentorprogram révén több munkatárs törekszik arra, hogy a hallgatók valós szaktudásra és tapasztalatra tegyenek szert az elméleti oktatás mellett.

A jubileumi ünnepségen Kiváló Mentor díjjal jutalmazták azokat a szakembereket, akik a legtöbb alkalommal vettek részt a programon, illetve azokat, akik a legjobb visszajelzést kapták. A ContiTech Rubber Industrial Kft-től Dr. Virágné Dr. Tamási Anikó, labor csoportvezető és Fábiánné Varga Mária, K+F csoportvezető kapott díjat munkájuk elismeréseként. A vállalat pedig Alumni Mentorpont díjban részesült.
 

Közel 50 cég és 300 hallgató csatlakozott már a programhoz, melynek célja, hogy a végzett és elhelyezkedett SZTE-s tanulók mentorként szakmai tudásukat, tapasztalataikat továbbadhassák a hallgatóknak, így a diákokban olyan reális szakmai kép alakulhat ki, mely a végzés után segíthetik őket a sikeres elhelyezkedésben.

A program nem csak a mentorált hallgatóknak, hanem a vállalat számára is megtérülő befektetés, hiszen a ContiTech Szeged célja, hogy olyan szakemberek kerüljenek ki a munkaerőpiacra, akik a jövőben hozzáadott értéket tudnak teremteni a cégnek.

A Continental AG öt divíziója (Interior, Chassis & Safety, Powertrain, ContiTech, Tire) végez gyártó-, szoftverfejlesztési és kereskedelmi tevékenységet Budapesten, Veszprémben, Szegeden, Makón, Vácott, Nyíregyházán valamint Budaörsön. A vállalat 2018. májusában Budapesten nyitotta meg mesterséges intelligencia központját, debreceni elektronikai gyárának zöldmezős beruházása 2018. harmadik negyedévében kezdődött meg.
 
Legyen Ön is a Continental munkatársa! Nézze meg nyitott pozícióinkat és jelentkezzen a karrieroldalunkon keresztül.

www.continental-jobs.com
https://www.facebook.com/ContinentalHungary
 

(x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fölszállott a páva - A Döntők Döntője a Duna Televízión!

Fölszállott a páva - A Döntők Döntője a Duna Televízión!
Különleges évaddal jelentkezik a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató. Ez… Tovább olvasom