Hallgassa élőben!

Kovács Autó - szervíz és alkatrész áruház egy helyen

A Kovács Autó jelenleg közel 20 ezer féle árucikket forgalmaz raktárról. A választék hetven százaléka gyári beszállítóktól vásárolt, a gyári minőséggel megegyező alkatrész. A teljes árupalettájuk 500 ezer darabos.

A Kovács Autó jelenleg közel 20 ezer féle árucikket forgalmazunk raktárról. A választékunk 70%-a gyári beszállítóktól vásárolt, a gyári minőséggel megegyező alkatrész. A teljes árupalettánk 500 ezer darabos. Nagy választékban, kiváló minőségi autóalkatrészeket (fékalkatrészeket, futóműalkatrészeket, szűrőket, szíjakat), motorolajokat és egyéb felszereléseket kínálunk a legújabb évjáratokhoz is.

Kovács Autó – az alkatrésztől a szervizig. Hallgassa meg hanganyagunkat!

– A Kovács Autó mindig nyitott volt az újdonságra. Hogyan képesek versenyben maradni a vetélytársakkal szemben ebben a felgyorsult, internet központú világban?

– Számítógépes rendszerünk lehetővé teszi, hogy munkatársaink percre kész információkkal szolgálhassanak a kiválasztott termékekről, rendelhetőségről és a szállítási határidőkről.

Kovács Autó - az alkatrészektől a szervizig megoldást nyújt - KÉPGALÉRIA

A felmerült igények nagy részét legkésőbb másnapra teljesíteni tudjuk. Az érdeklődők az internetes áruházunkba belépve az adott gépjárműtípus ismeretében tudnak böngészni az alkatrészek között, miközben információt kapnak annak áráról, paramétereiről, jellemzőiről, fényképek és a gyártó ismertetése alapján tájékozódhatnak a keresett termékről. Ráadásul regisztrált ügyfeleinknek a megrendelt alkatrészeket házhoz is szállítjuk.

– 2010 januárjában nyitotta meg a Kovács Autó vadonatúj, ötállásos szervizét. Milyen szolgáltatásokkal nyújtanak többet, mint más hasonló szervizek?

– Könnyen megközelíthetőek vagyunk, ráadásul komplex szolgáltatást nyújtunk: elvégzünk vizsgára való felkészítést, gyorsszervizt, fékhatás mérést, lengéscsillapító vizsgálatot, futómű diagnosztikát és számos más hasznos mérést, diagnosztikát.

Kovács Autó - az alkatrészektől a szervizig megoldást nyújt - KÉPGALÉRIA

Igény szerint akár el is megyünk az autóért és a javított gépkocsit vissza is visszük. Nagyon jó önkontroll az autóalkatrész áruházunknak a szervizünk, hiszen a megvásárolt terméket mindjárt be is tudjuk építeni. Az ügyfelektől pedig rendszeres visszajelzést kapunk, hogy mennyire elégedettek az alkatrésszel, a munkánkkal kapcsolatosan. Naponta kétszer kapunk alkatrészeket, így egy-két nap alatt biztosan megoldást találunk a problémára. Az árajánlatokat minden esetben testre szabjuk – az igényeknek megfelelően.

– Milyen akciókkal várják az autósokat a hideg hónapokban?

– A télen leggyakrabban előforduló hiba, hogy nem indul be az autó. A bajba jutott ügyfeleket autómentővel bevontatjuk a telepünkre és a legkorszerűbb Bosch műszerekkel megállapítjuk, hogy mi okozza a problémát. A komputervezérelt autók nem tűrik jól a “bikázást”, olyan elektromos impulzusokat kaphatnak, hogy akár tönkre is mehetnek. Mi a legmodernebb, szikrázás mentes indító berendezést használjuk, így kímélve az akkumulátort. Ezzel a készülékkel a fordított polaritás is kiküszöbölhető. Mindenképpen ajánlom az autósoknak, hogy a tél előtt vigyék el a kocsijukat egy általános állapotfelmérésre, mert sok bosszúságtól megkímélhetik magukat.

Kovács Autó - az alkatrészektől a szervizig megoldást nyújt - KÉPGALÉRIA

A síszezonra készülőknek is hasznos lehet betérni hozzánk, hiszen a Kovács Autónál nemcsak megvásárolni, de akár bérelni is lehet a legmodernebb Thule csomagtartókat. Ha kiválasztanak egy darabot a bemutatótermünkből, akkor mindjárt fel is szereljük, hogy az ügyfél meggyőződhessen arról, hogy megfelelőt választott-e. A bérlés is nagyon kényelmes és praktikus, naponta 1000 forintért választhatnak a készletünkből az ügyfeleink.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Hirdetés
Black Friday a Mandinernél! – Ma 45% kedvezmény előfizetésre
Mutatjuk az ötös lottó nyerőszámait és nyereményeit
5 találatos szelvény nem volt.
Kásler: eddig több mint 60 ezren kérték az első vakcinát az oltási akcióhéten
Az összesített adatok alapján, eddig 6,1 millió magyar ember kapott oltást – mondta a miniszter.
Pilinszky Jánosra emlékeztek Szegeden
Szó-Lélek-Szem című esttel emlékeztek Pilinszky János költőre születésének 100. évfordulója alkalmából a szegedi Dóm látogatóközpontban.
Több százezer nő él bántalmazó kapcsolatban
Becslések szerint hazánkban is több százezerre tehető azok száma, akik párkapcsolatukban áldozattá válnak.
A Pick Szeged megszórta a Balatonfüredet – Galéria
Hamar nagyobb előnyt épített fel a Pick Szeged a Balatonfüred ellen a férfi kézilabda NB I. 10. fordulójában.
Már több mint 70 ezer kérelem érkezett az otthonfelújítási támogatásra
A támogatás anyagköltségre és munkadíjra egyaránt fordítható, fele-fele arányban.