utazás

2019.10.23. 08:00

Különleges adventi vásárok forgataga a Z(s)EPPELINNEL!

Utazzon szeretteivel a ragyogó fényfüzérekkel gazdagon feldíszített európai nagyvárosokba, kapcsolódjon ki és merítsen ihletet az ünnepi készülődéshez az adventi vásárok utánozhatatlan élményt nyújtó forgatagában sétálva.

Timisoara, Romania

A mézeskalács, forró mustáros virsli és sült gesztenye felülmúlhatatlan illata, a mindig új ízekkel csábító, robosztus forralt boros üstök kínálata garantáltan megalapozzák az ünnepi hangulatot – és az étvágyat.

A Z(s)EPPELIN széles adventi kínálatában mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló programot, hiszen az egynapos utazástól egészen a két- és háromnapos szervezett programokig minden megtalálható, amire csak egy vérbeli utazó vágyhat.

Aki szereti a különlegességeket, azoknak mindenképpen ajánljuk a grazi krampuszfutást, amikor is a rossz szellemek elűzése miatt a vásári forgatagban néhány órára a maszkot és vastag bundát viselő helyiek tűnnek fel, akik végigfutnak egy kijelölt útvonalon, ezzel felejthetetlen élményt nyújtva a turistáknak és természetesen a „Gonosztól” is megszabadítják a várost.

Hangolódjon az ünnepekre a Z(s)EPPELINNEL, és garantáltan felejthetetlen élményekben lesz része. Részleteket, programjainkat tekintse meg honlapunkon: www.zseppelin.hu

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában