Különleges adventi vásárok forgataga a Z(s)EPPELINNEL!

Utazzon szeretteivel a ragyogó fényfüzérekkel gazdagon feldíszített európai nagyvárosokba, kapcsolódjon ki és merítsen ihletet az ünnepi készülődéshez az adventi vásárok utánozhatatlan élményt nyújtó forgatagában sétálva.

A mézeskalács, forró mustáros virsli és sült gesztenye felülmúlhatatlan illata, a mindig új ízekkel csábító, robosztus forralt boros üstök kínálata garantáltan megalapozzák az ünnepi hangulatot – és az étvágyat.

A Z(s)EPPELIN széles adventi kínálatában mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló programot, hiszen az egynapos utazástól egészen a két- és háromnapos szervezett programokig minden megtalálható, amire csak egy vérbeli utazó vágyhat.

Aki szereti a különlegességeket, azoknak mindenképpen ajánljuk a grazi krampuszfutást, amikor is a rossz szellemek elűzése miatt a vásári forgatagban néhány órára a maszkot és vastag bundát viselő helyiek tűnnek fel, akik végigfutnak egy kijelölt útvonalon, ezzel felejthetetlen élményt nyújtva a turistáknak és természetesen a „Gonosztól” is megszabadítják a várost.

Hangolódjon az ünnepekre a Z(s)EPPELINNEL, és garantáltan felejthetetlen élményekben lesz része. Részleteket, programjainkat tekintse meg honlapunkon: www.zseppelin.hu

(x)

Ki alkotta az új koronavírust?
Egyes politikusok meg vannak győződve arról, hogy a vírust mesterségesen hozták létre, mások szerint viszont ez csak összeesküvés-elmélet.
Utcára teheti Szilágyi István özvegyét a végrehajtó
Egy közel félmillió forintos számlatartozás mellett újabb pénzköveteléssel kell szembenéznie Joli néninek.
Szigorú szabályok
Őszibarackból 30–50 százalékos lesz a termés, kajszi pedig mindössze mutatóban maradt
A március végi mínusz 5–8 fokot megszenvedték a virágzó gyümölcsösök, Csongrád megyében is jelentős a fagykár. A cseresznyét is megritkította a hideg, de felére csökkenhet a körte- és a szilvatermés is Magyarországon.
Hollik: míg a baloldal célja csak a hatalom birtoklása, nekünk Magyarország az első
A Fidesz kommunikációs igazgatója rámutatott a két politikai oldal közötti lényegi különbségre.
Hat veszprémi és négy szegedi jelölt is a BL álomcsapatában
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kedden indította a szavazást, amelyen a Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének álomcsapatát választják meg a szurkolók.