Esküvő a Forró Fogadóban

2020.01.07. 14:21

Lagzi? Van, aki Forrón szereti

Álljon meg a nászmenet! Szegedtől alig 10 perc autóval, mégis távol a nagyváros zsongásától. A parkolás az egész násznépnek megoldott, a szállás 160 főig a helyszínen biztosított. Hangoskodni szabad, a gyerekek az udvaron tombolhatnak. Esküdni mernénk, hogy ez a röszkei Forró Fogadó! Ön is?

 

– Nálunk nincs terembérleti díj, nincsenek rejtett költségek, mint például a szervizdíj. Van viszont ingyenes profi fénytechnika és a helyszíni esküvőknél hasznos, kiváló hangtechnika. Nem számolunk fel költséget olyan szolgáltatásokért, mint a székszoknya vagy a süteményeskocsi bérleti díja. Az esküvői szertartás a 3 hektáros parkban is lebonyolítható. Ha mindezekért a pár külön-külön fizeti meg a szolgáltatókat, mélyebbre kellene nyúlnia a pénztárcájába – mondja Forró Balázs, aki szerint a Forró Fogadó mellett szól az a csomagajánlat, amellyel szegedi viszonylatban a legerősebb mezőnybe tartozik.

Hiszen minőségi alapanyagokból állítják össze a menüsort, melyben levest, pörköltet, 4-féle főételt, az éjféli felterítéskor plusz háromfélét szervíroznak – az egyedi igényekhez pedig egyértelműen igazodik a fogadó.

A korlátlan italfogyasztás a csomag része, ebben üdítő, ásványvíz, palackozott borok és csapolt, illetve üveges sörök szerepelnek. A röviditalt ezen felül, nagyker áron számolják fel. Az sem mindegy, hogy a csomagban kis üveges üdítőket kínálnak, ami ugyan jóval drágább, mint az 1,25 literes kiszerelés, de nem teszi tönkre a szépen dekorált asztal látványát, valamint nem melegszik fel az asztalon. Érdemes a párnak kicsit matekozni, az ár-érték arányt számba venni, mielőtt bármilyen helyszínt lefoglalna.

A Forró Fogadó hagyományos terítésnél 300 főig, körasztalos terítésnél 160 főig vállalja a beltéri lagzik lebonyolítását. A vendégsereget akár helyben is elszállásolják, az eredeti árakhoz képest olcsóbban.

A puding próbája az evés! Aki szívesen kipróbálná a lagzis kosztot Forró módra, bármelyik vasárnap megteheti a röszkei Forró Fogadóban egy korlátlan italfogyasztással egybekötött svédasztal keretében. Érdemes időben személyesen felkeresni a megújult étlappal dolgozó fogadót, vagy a honlapján kitölteni az ajánlatkérő űrlapot, mert a jövő évi foglalások szépen fogynak!

Elérhetőség:

H-6758 Röszke, I. körzet 4.

+36-62/273-245

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában