nyereményjáték

2020.10.01. 08:00

Legyél AKTÍV, és nyerj egy Dacia Dustert vagy egy fűnyírótraktort!

30 éves az AKTÍV, a Bács-Kiskun és Csongrád megyében 6 szaküzlettel rendelkező Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft. A 100% magyar tulajdonú cég ezen alkalomból nyereményjátékot hirdet. A szerencsések Dacia Dustert, Makita fűnyírótraktort, családi utazást, vásárlási utalványt és még sok mást nyerhetnek!

November 30-ig tart a vállalat 30. születésnapi nyereményjátéka, a 30 AKTÍV ÉV.

Nyeremények:

Megéri a szaküzlethálózattal játszani, mert értékes főnyeremények (Dacia Duster, 1.500.000 és 500.000 Ft értékű utalvány a vállalati játékosok részére, Makita fűnyírótraktor, Einhell akkus kerékpár, családi utazás csomag a magánszemély játékosoknak) és különdíjak (kandallók) mellett havonta több száz vásárlási utalvány és tárgynyeremény talál gazdára a játékosok között.

A játék menete:

A részvétel roppant egyszerű: a vásárlást igazoló számla adatait regisztrációt követően töltsd fel a www.30aktivev.hu oldalra. Minél többször vásárolsz, annál nagyobb az esély, hogy a tiéd legyen a havi nyeremények, a különdíjak vagy főnyeremények valamelyike.

A 30 AKTÍV ÉV játékban a lakossági és a náluk vásárló céges ügyfelek egyaránt indulhatnak, számukra a játék párhuzamosan fut.

A nyereményjátékkal az AKTÍV szeretné vásárlóikkal közösen megünnepelni fennállásának 30 éves évfordulóját, illetve tovább növelni vevőik elégedettségét.

Egy kis történelem

A vállalat múltja 30 évvel ezelőttre, 1990-re nyúlik vissza, amikor a Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinát kiváló szakemberei megalapították a ma is 100% magyar tulajdonú Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft.-t. Az építőipari generálkivitelezés mellett kiemelt tevékenységi körük az épületgépészeti termékek, szerszámok és kohászati (vas és acél) termékek kereskedelme. A Bács-Kiskun és Csongrád megyében található 6 szakáruház a lakossági igények kielégítése mellett nagy hangsúlyt fektet a kis és közepes szakipari vállalatok elvárásainak való megfelelésre.

Aktív Szakáruház Szegeden

A Bács-Kiskun megyében található 5 kereskedelmi szakáruház mellé 2018 őszén egy új nyílt Szegeden. Bár tevékenységét az Épületgépészet – Szerszám – Acélkereskedelem hármas határozza meg, termékkínálata ettől sokkal összetettebb.

A szegedi áruházban nemcsak a profik, hanem a hobbi ezermesterek is gyakori vásárlók. A megfelelő termék kiválasztásában számukra a szakképzett kollégák nyújtanak segítséget.

Széles termékkínálatával és gazdag raktárkészletével a különböző szakipari vállalatok (víz-gáz-fűtés szerelők, épületgépészeti kivitelezők, mezőgazdasági vállalatok stb.) kiszolgálásra is nagy hangsúlyt fektet a vas- és acélkereskedelemben is otthonosan mozgó AKTÍV.

Aktív Szakáruház szegedi üzlete:

6725 Szeged, Kálvária sugárút 96/b

Legfrissebb akciós kiadvány megtekinthető itt.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában