Már igényelhető a Széchenyi Turisztikai Kártya a kamarában

A koronavírus-járvány kedvezőtlen gazdasági hatásainak kivédését segítő újabb szabadon felhasználható folyószámla hitelkonstrukció jelent meg Széchenyi Kártya Programban. A Széchenyi Turisztikai Kártya a turisztikai szektorban működő vállalkozásoknak nyújt segítséget.

Az új konstrukció egy kedvezményes feltételrendszerű, kiemelt állami kamat-, kezességi díj- és költségtámogatásban részesített szabad felhasználású folyószámlahitel. A konstrukciót igényelheti minden olyan vállalkozás, amely a mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában felsorolt tevékenységi kör szerinti tevékenységek bármelyikét fő- vagy melléktevékenységként legalább 2019. január 1. óta végzi és e tevékenységből vagy tevékenységekből származott a bevételének legalább 30 százaléka a 2019-es üzleti évben. A Széchenyi Turisztikai Kártya segítségével a vállalkozások szabad felhasználású, nulla százalékos kamatozású, akár 250 millió forint hitelhez juthatnak 1, 2 vagy 3 éves futamidővel.*

A Széchenyi Kártya Program konstrukcióit keresse a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi, hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi irodájában. További információ a 62/554-264-es számon és a [email protected] e-mail-címen kérhető.

*A tájékoztatás nem teljes körű. További információért keresse a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát!

(x)

Esős, párás lesz a vasárnap
A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között várható.
Nem csak harminc évet ünnepeltek a Csúcsi Olvasókörben
Az 1940-es években még működő vásárhelyi Csúcsi Olvasókört későbbi kényszerű bezárása után hosszú évtizedekig nélkülözte a városrész. A rendszerváltás évében alakulhatott újjá, így tagjai most ünnepelték harminc éves fennállását.
Informatikai hiányosságokon hasal el sok újítás
A technológiai fejlesztések 95 százaléka nem jut el a piacra dobásig.
Az afgán biztonsági erők végeztek az al-Kaida egyik magas rangú vezetőjével
A terroristavezér – akit Huszam Abd-ar-Rauf néven is ismertek – egyiptomi állampolgár volt.
A vártnál előbb jöhet a Windows 10 videohívója
Már a jövő hónapban bemutatkozhat a rendszer legújabb főverziójában.
Mutatjuk a szombati eredményeket és a tabellát
Három mérkőzésen összesen négy gól esett.