Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

2020.09.30. 08:00

Már igényelhető a Széchenyi Turisztikai Kártya a kamarában

A koronavírus-járvány kedvezőtlen gazdasági hatásainak kivédését segítő újabb szabadon felhasználható folyószámla hitelkonstrukció jelent meg Széchenyi Kártya Programban. A Széchenyi Turisztikai Kártya a turisztikai szektorban működő vállalkozásoknak nyújt segítséget.

Az új konstrukció egy kedvezményes feltételrendszerű, kiemelt állami kamat-, kezességi díj- és költségtámogatásban részesített szabad felhasználású folyószámlahitel. A konstrukciót igényelheti minden olyan vállalkozás, amely a mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában felsorolt tevékenységi kör szerinti tevékenységek bármelyikét fő- vagy melléktevékenységként legalább 2019. január 1. óta végzi és e tevékenységből vagy tevékenységekből származott a bevételének legalább 30 százaléka a 2019-es üzleti évben. A Széchenyi Turisztikai Kártya segítségével a vállalkozások szabad felhasználású, nulla százalékos kamatozású, akár 250 millió forint hitelhez juthatnak 1, 2 vagy 3 éves futamidővel.*

A Széchenyi Kártya Program konstrukcióit keresse a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi, hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi irodájában. További információ a 62/554-264-es számon és a [email protected] e-mail-címen kérhető.

*A tájékoztatás nem teljes körű. További információért keresse a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát!

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában