Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Már több mint 150 ezer T-Home IPTV-előfizető

A T-Home IPTV-előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően meghaladta a 150 ezret.

A hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító IPTV-szolgáltatást hazánkban elsőként a T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében, és kereskedelmi forgalomban is egy ideig kizárólag ez a márka nyújtott IPTV-szolgáltatást. Az edukációs időszakot követően a T-Home piacra lépésével az előfizetők száma lendületesen emelkedett, és mára meghaladta a 150 ezer főt.

„A hazai távközlési piac és a fogyasztói szokások átalakulásával a tévé, az internet és mobiltelefon képernyői egyre fontosabb szerepet játszanak az életünkben. Büszkeséggel tölt el, hogy egyre többen használják és élvezik az interaktív televíziózás élményét kínáló IPTV-szolgáltatást" – mondta Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese.


A szolgáltatások képernyői közötti átjárhatóságot elősegítve a T-Home legújabb, akciós ajánlatában nemcsak az interaktív tévészolgáltatás, hanem az okostelefonok iránt érdeklődők számára is kedvező lehetőséget kínál: az új IPTV-előfizetők jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak okostelefont. Új tévészolgáltatás megrendelése esetén, hűségnyilatkozat vállalásával, a T-Home internet- és telefonszolgáltatással rendelkezők 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak Huawei U8500, Samsung Galaxy Ace vagy Nokia C5-03 készüléket Domino csomagban, míg a kedvezmény 25 százalékos, ha valaki T-Home internet- vagy telefonszolgáltatás egyikével rendelkezik, illetve 10 százalékos, ha csak az új hűségidős tévészolgáltatást rendeli meg és nincs más T-Home szolgáltatása.

Mint ismeretes, az innováció terén élen járó T-Home nemrég az IPTV-szolgáltatásra előfizetők számára több interaktív tévéalkalmazást vezetett be: így többek között a Mindentudás Egyeteme előadásaihoz kapcsolódó IPTV-megoldást, a tévé képernyőjén megjeleníthető, automatikusan frissülő Árfolyam, a napi, heti, havi előrejelzéseket mutató Horoszkóp, valamint a Netpincér alkalmazást, amely segítségével a televízió képernyőjén keresztül lehet ételt rendelni.

Az akció további, teljes körű és részletes feltételei a T-Pontokban, Partner üzletekben, a www.t-home.hu és www.t-mobile.hu weboldalakon érhetők el.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb lépés a jobb hallásért

Hatalmas érdeklődés mellett nyitotta meg szegedi Halláscentrumát Kelemen u. 7. szám alatt a KIND,… Tovább olvasom