ADATBÁZIST KÉSZÍT A KAMARA

2020.03.31. 08:00

Maszkok, védőeszközök, fertőtlenítőszerek vállalkozásoknak

Young carpenter wearing filter mask and eye protectors while practicing at sanding wooden work piece in spacious workshop, waist-up portrait

A veszélyhelyzet bejelentése óta több új kommunikációs csatornát is indított a vállalkozások tájékoztatására és segítésére a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Külön járványügyi gazdasági weboldal, hírlevél indult, míg a járványhoz kapcsolódó járványügyi kérdéseket a [email protected] várják. Számtalan megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy hol érhetők el a munkavégzéshez szükséges maszkok, védőeszközök, védőruhák, ezért a gazdasági önkormányzat úgy döntött, hogy nyilvános adatbázis kialakításával igyekszik segíteni a vállalkozások munkáját.

A kamaránál emellett több olyan vállalkozó is jelentkezett, aki például mosható textilmaszkok gyártására állította át termelő kapacitásait. A továbbra is működő üzemekben és vállalkozásokban azonban óriási a szükség a koronavírus-járvány miatt a maszkok mellett a fertőtlenítőszerekre, védőszemüvegekre és védőruházatra is. A megyei cégek ellátását ezért a kamara egy új weboldal létrehozásával segíti.

Az adatbázisnak létrehozott oldalon, a csmkik.hu/koronaviruseszkozok címen azok a vállalatok jelentkezhetnek, akik ilyen eszközök, fertőtlenítőszerek gyártásával, forgalmazásával foglalkoznak. Ugyanitt lesznek elérhetők azok a vállalkozások is, akik a termékek gyártásával, forgalmazásával foglalkoznak. Csatlakozzon Ön is vállalkozásával a kezdeményezéshez!

További információ a www.csmkik.hu/koronaviruseszkozok oldalon olvasható.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában