PR

2011.07.25. 18:30

Minden este fény és hangprodukció a Sziget Vodafone Tornyán

A több mint 250 m2-es gigantikus LED-fallal rendelkező Vodafone Torony a fesztiválok történetében először, szupergyors 21 Mbit/sec-os mobilinternetet varázsol a Szigetre, hanem emellett a modern digitális funkciók multikomplexuma is lesz, s az okostelefonozás szórakoztató lehetőségeinek tárházát kínálja a szigetezőknek.

A Vodafone Torony minden nemzetközi és hazai szabványnak megfelel és az összes jogszabályban előírt engedéllyel, plussz triplán biztosított statikai vizsgálatokkal is rendelkezik. A Toronyban megtalálják idén is a résztvevők a 200 férőhelyes mobil „töltőállomást”. Lesz Élményterem a játékokat kedvelőknek, a shopban bárki kedvére válogathat a legújabb mobil készülékek között, a Future Bár pedig a Sziget teljes italválasztékát kínálja a közönségnek.

A Vodafone Torony táncterén délutántól hajnalig minden nap olyan közismert és népszerű DJ-k szórakoztatják az egybegyűlteket, mint például Superman, Infra Gandhi, az Irie Maffia Sound System. Az okostelefonos Social DJ alkalmazás és a helyszínen felállított Zenetár terminálok segítségével 9-től 16 óráig a fesztiválozók szavazhatnak a nekik tetsző zenékre.

Minden este 21:40-kor és 22:50-kor kerül sor a Torony legfőbb attrakciójára a rekod méretű led kijelzőn, egy európai hírű művészcsoport mutatja be "Fénysebességgel a jövőbe" című hang és fényjátékát.
Elérhető lesz a látogatók számára Vodafone több új ingyenes, okostelefonokra letölthető alkalmazása is, így a Vodafone Sziget 2011 helymeghatározós programfigyelő, a Guide @ hand hangos útikalauzzal kiegészített háromnyelvű „fővárosnéző”, valamint a Sziget történéseiről bennfentes információkat szállító Vodafone Stage Manager is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában