Mit vegyek fel a lányom esküvőjén?

A vásárló egyéniségéhez igazodva öltöztet a Martha May női divat, mely a Dugonics téri üzletében alaktartó, minőségi, elegáns, a legjobb anyagból készült alkalmi ruházatot ajánlja a 40 pluszos hölgyeknek.

 

Örömanyáknak és lakodalmi vendégeiknek, családi és exkluzív alkalmi rendezvények hölgy résztvevőinek tervezi elegáns ruháit a magyar Martha May collection: a klasszikus és tradicionális divat értékrendjét hangsúlyozva kínálja meg gazdag termékpalettájával a 40 pluszos korosztály hölgyeit. Az elegáns nő ruhatárában nélkülözhetetlen, időtálló estélyi ruhák, koktélruhák, kosztümök, kabátok és kabátkák, blézerek, szoknyák, nadrágok, tunikák, pulóverek, kalapok, egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatóak kínálatában.

Öltözetei az elegancia jegyében fogantak és különleges, finom kelmékből készültek, melyek tapasztalt, kreatív, hazai szakemberek összehangolt munkáját dicsérik. A Martha May collection 2004 óta töretlen sikerrel szolgálja ki a hölgyeket egyedi kialakítású üzleteiben.

Az elegancia nem múlhat a méreten! Ezért a Martha May üzletfilozófiája, hogy nagy hangsúlyt fektessen a széles méretválasztékra: 38-56 méretig minden korosztályt, minden méretben sikerrel szolgál ki – legyen szó őszi-tavaszi, illetve téli kollekcióról.

Olyan öltözködési alternatívát nyújt, mely az értékállóságot és a vásárlók egyediségét tűzte zászlajára. Alaktartó, nem gyűrődő, örökzöld darabjaikat lehetetlen „kiülni”. Klasszikus szín- és fazontervezésű termékeik időtállóak, a konzervatív irány felé billennek, ugyanakkor követik a mindenkori divattrendeket. Eladóik minden esetben a vevő egyéniségét szem előtt tartva stílusban és árfekvésben is a legmegfelelőbbet ajánlják.

Elérhetőségek:
Szeged, Dugonics tér 11.
06 62 428 580
06 30 719 1360
www.marthamay.hu

(X)

szponzorált tartalom
Az elektromos autó töltő a vendéglátást is felvillanyozza
Visszakapta templomát az egykori indiai uralkodódinasztia
1991 után ismét a Travankúr család lehet a gondnoka a világ egyik leggazdagabb templomának.
Osztrák egészségügyi miniszter: minden erővel meg kell akadályozni a vírus további terjedését
Anschober egyben arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy otthon és a nyaralás során is legyenek óvatosak, körültekintőek.
Mindössze néhány hónapig maradnak meg az emberi testben a vírus antitestjei
Az eredmények azt sugallják, hogy a már felgyógyult betegek újrafertőződhetnek a vírussal.
Megharapott egy sirályt, mert el akarta venni az ételét
A kábítószer hatása alatt lévő fiatal férfi akár 6 hónap börtönbüntetést is kaphat, mert a sirály védett faj.
Rejtély a kiégett jármű körül + galéria
Kigyulladt és teljesen kiégett egy személyautó Kerekegyháza külterületén.
Várják az egészségügyben dolgozók véleményét
Áttekintik az egészségügyi rendszert és előkészítik annak megújítását.