Martha May collection

2019.12.03. 16:06

Mit vegyek fel a lányom esküvőjén?

A vásárló egyéniségéhez igazodva öltöztet a Martha May női divat, mely a Dugonics téri üzletében alaktartó, minőségi, elegáns, a legjobb anyagból készült alkalmi ruházatot ajánlja a 40 pluszos hölgyeknek.

 

Örömanyáknak és lakodalmi vendégeiknek, családi és exkluzív alkalmi rendezvények hölgy résztvevőinek tervezi elegáns ruháit a magyar Martha May collection: a klasszikus és tradicionális divat értékrendjét hangsúlyozva kínálja meg gazdag termékpalettájával a 40 pluszos korosztály hölgyeit. Az elegáns nő ruhatárában nélkülözhetetlen, időtálló estélyi ruhák, koktélruhák, kosztümök, kabátok és kabátkák, blézerek, szoknyák, nadrágok, tunikák, pulóverek, kalapok, egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatóak kínálatában.

Öltözetei az elegancia jegyében fogantak és különleges, finom kelmékből készültek, melyek tapasztalt, kreatív, hazai szakemberek összehangolt munkáját dicsérik. A Martha May collection 2004 óta töretlen sikerrel szolgálja ki a hölgyeket egyedi kialakítású üzleteiben.

Az elegancia nem múlhat a méreten! Ezért a Martha May üzletfilozófiája, hogy nagy hangsúlyt fektessen a széles méretválasztékra: 38-56 méretig minden korosztályt, minden méretben sikerrel szolgál ki – legyen szó őszi-tavaszi, illetve téli kollekcióról.

Olyan öltözködési alternatívát nyújt, mely az értékállóságot és a vásárlók egyediségét tűzte zászlajára. Alaktartó, nem gyűrődő, örökzöld darabjaikat lehetetlen „kiülni”. Klasszikus szín- és fazontervezésű termékeik időtállóak, a konzervatív irány felé billennek, ugyanakkor követik a mindenkori divattrendeket. Eladóik minden esetben a vevő egyéniségét szem előtt tartva stílusban és árfekvésben is a legmegfelelőbbet ajánlják.

Elérhetőségek:

Szeged, Dugonics tér 11.

06 62 428 580

06 30 719 1360

www.marthamay.hu

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában