PR

2021.03.04. 08:00

Mutatjuk, mikor nyerhet a legtöbbet az ablakcserén!

Ha az otthonfelújítási támogatás okán nyílászárócserét tervez, jobban jár, ha összeköti az ingatlan teljes felújításával! Kérjen árajánlatot a szegedi Maréno Kft.-től! Így azt is megúszhatja, hogy kőműves után szaladgáljon az új nyílászáró helyének kialakítása és az utólagos helyreállítása miatt!

delmagyar.hu

 

Kép forrása: www.mareno.hu

Hőszigetelés, nyílászárócsere, festés, nemesvakolás, fűtéskorszerűsítés? Ha komplex házfelújításban gondolkodik, csakis profit bízzon meg a feladattal! Olyat, aki minden munkát elvégez, így önnek nem kell kőműves, ács, ablakos, gáz-, fűtésszerelő, vagy éppen burkoló után szaladgálnia!

Ugye tudja?

A lakásfelújítási támogatással nyílászárócsere esetén így számoljon: a munkadíj 50%-a plusz az ugyanennyi értékű anyagköltség. Vagyis: például 100 ezer forint munkadíj fele (50 ezer forint) + 50 ezer forint anyagköltség támogatás. Összesen 100 ezer forint támogatás. A nagyobb mértékű támogatás érdekében célszerűbb más felújítási munkálatokkal összekötni a nyílászárócserét.

Az ablakcserét tervezőknek kimondottan jó hír, hogy a generálkivitelezéssel és komplex felújítással foglalkozó Maréno Kft. – amely 15 éve foglalkozik nyílászárók forgalmazásával és beépítésével, cseréjével, valamint redőnyök, fix és működő szúnyoghálók gyártásával és szerelésével – megoldja a teljes körű nyílászáró-beépítést és helyreállítást is! Micsoda könnyebbség, hogy önnek nem kell külön kőművest keresnie az új nyílászáró helyének kialakítására, az utólagos helyreállítására!

A Maréno Kft. Magyarország legnagyobb nyílászárógyártóival áll kapcsolatban, ár-érték arányban verhetetlen. Az ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás, árajánlatnyújtás után a megrendelt nyílászárót 3-4 hét múlva beállítja. Az ablak mellé kérhet tetszőleges szúnyoghálót, redőnyt, könyöklőt, párkányt, sőt akár beépíthető szellőzőrendszert is – magyarázza Csanádi Norbert, a cég ügyvezetője.

A cég szerelői többéves gyakorlattal rendelkeznek, ismerik a modern nyílászárók szerkezetét, működését és vállalják a teljes körű javításukat. Sőt, a nem rendeltetésszerűen használt vagy hibásan beállított nyílászárókat a Maréno Kft. Szegeden és környékén a garancián túl is helyreállítja, megszereli, beállítja. Ha akad, szorul, nem záródik a nyílászáró, ne várja meg, amíg menthetetlen lesz és elkerülhetetlen a csere!

Szavazzon bizalmat a Maréno Kft.-nek, és válassza a profizmust, a gyorsaságot, a rugalmasságot, a garantált minőséget!

Maréno Kft.

+36-30/399-66-02

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában